مصرف مداوم غذاهای فوق فراوریشده مانند نوشابههای شیرین و گوشتهای فراوری شده با افزایش حدود ۱۰ درصدی خطر مرگ زودرس ناشی از بیماریهای قلبی_عروقی و دیابت ارتباط مستقیم دارد.
یک مطالعه جدید میگوید فعال ماندن و تحرک داشتن ممکن است تغییرات مغزی مرتبط با بیماری پارکینسون را کُند کند.
پزشک متخصص ارتوپدی و عضو هیات علمی دانشگاه، گرفتگی عضلانی را به عنوان یک انقباض غیرارادی در عضلات توصیف کرد و گفت: شایعترین علت این عارضه استفاده بیش از حد از عضلات و انجام فعالیتهای سنگین است که میتواند بسیار دردناک باشد.

مصرف مداوم غذاهای فوق فراوریشده مانند نوشابههای شیرین و گوشتهای فراوری شده با افزایش حدود ۱۰ درصدی خطر مرگ زودرس ناشی از بیماریهای قلبی_عروقی و دیابت ارتباط مستقیم دارد.

یک مطالعه جدید میگوید فعال ماندن و تحرک داشتن ممکن است تغییرات مغزی مرتبط با بیماری پارکینسون را کُند کند.

پزشک متخصص ارتوپدی و عضو هیات علمی دانشگاه، گرفتگی عضلانی را به عنوان یک انقباض غیرارادی در عضلات توصیف کرد و گفت: شایعترین علت این عارضه استفاده بیش از حد از عضلات و انجام فعالیتهای سنگین است که میتواند بسیار دردناک باشد.

نتایج یک مطالعه بر روی ۱۹۰۰ نفر بیانگر این است که دانههای روغنی میتوانند سطح التهاب را در بدن کاهش دهند و به محافظت در برابر بیماریهای قلبی و دیابت نوع ۲ کمک کنند.

یک متخصص ارتوپدی با اشاره به روند خاموش و تدریجی بیماری پوکی استخوان گفت: فرآیند کاهش تراکم استخوان معمولاً از سن ۳۰ سالگی به بعد آغاز میشود، بهویژه در خانمها پس از یائسگی و در آقایان از حدود ۶۵ سالگی به بعد شدت بیشتری پیدا میکند.

نوشابههای رژیمی آنطور که تصور میشود، بیخطر نیستند و نتایج پژوهشی ۱۴ساله نشان میدهد که فقط مصرف یک قوطی در روز خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را تا ۳۸ درصد افزایش میدهد و این حتی بیشتر از خطر مصرف نوشیدنیهایی است که با قند شیرین شدهاند.

دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به این باور که مصرف کیک و بیسکویت و آبمیوه برای وعده صبحانه کودکان مناسب است، اعلام کرد: این باور فاقد شواهد علمی بوده و این مواد غذایی نباید در صبحانه کودکان گنجانده شود.

مصرف بیشازحد نمک نهتنها بر سلامت قلب تأثیرگذار است، بلکه ممکن است خلق وخوی فرد را نیز تحت تاثیر قرار دهد.

یک فلوشیپ درد با اشاره به اینکه ایجاد دیسک کمر در هر قسمت از ستون فقرات وجود دارد، گفت: اضافه وزن، نوع شغل و ژنتیک خانوادگی از عوامل مؤثری هستند که ریسک ابتلاء به دیسک را افزایش میدهند.

دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی درباره باور تغذیهای مبنی بر موثر بودن مصرف زیاد آب در چرب شدن کبد، اعلام کرد که این باور فاقد شواهد علمی بوده و عامل اصلی ایجاد کبد چرب دریافت بیش از اندازه کالری به خصوص از طریق کربوهیدرات است.

دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به باور غلط مبنی بر موثر بودن مصرف آبلیمو و سرکه به صورت ناشتا در لاغر شدن، عنوان کرد که این باور فاقد شواهد علمی کافی بوده و سرکه سیب و آبلیمو به علت اسیدی بودن ممکن است در مصارف زیاد و به صورت ناشتا، برای بدن مضر باشند.

یک مطالعه بینالمللی جدید، ارتباط قوی بین افسردگی در میانسالی یا سالهای بعد از آن و افزایش خطر ابتلا به زوال عقل را تأیید کرده است.

دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به باور غلط مبنی بر اینکه "گرسنه ماندن به لاغری کمک میکند"، عنوان کرد که این باور فاقد شواهد علمی بوده و پیروی دقیق از یک رژیم اصولی و علمی به شما کمک میکند تا گرسنگی احتمالی به دنبال کاهش کالری دریافتی کنترل شود.

به بهانهی پنجاهمین سال توسعه و خدمترسانی آسایشگاه؛
دیدار با «آقا نقی» در کهریزک تهران

به همت موسسه چند منظوره «در مسیر خدمت» در حال انجام است؛
امداد نیروهای جهادی و مسئولان جهت حل مشکلات مردم استان البرز

کرونا و دردِ دل دانشجویانِ دانشگاهها؛
دانشِ آموزشِ آنلاین را بیاموزیم

یادداشت میهمان؛
فرزند یک کالای اقتصادی بادوام است

یادداشتی به قلم الهام آمرکاشی
همه راهها به کرونا ختم میشود!

یادداشتی به قلم الهام آمرکاشی
جوانی از سبد ایران جمع میشود!

یادداشت میهمان؛
فرهنگ کار؛ از عملگرایی تا فرصتطلبی

یادداشت میهمان؛
باورهای سلامت مردان با توجه به شیوع کووید 19

انسان و پروبیوتیکها (بخش دوم)