انقلاب قندی
کتاب انقلاب قندی نوشته جسی اینچاسپه راهنمایی کاربردی در زمینه رژیم غذایی است که به شما کمک میکند تا با شناخت ماهیت و عملکرد قند خون بهسادگی بتوانید هوسهای غذایی خود را کاهش دهید، به انرژی بیشتری دست یابید و بدون اینکه از خوردن خوراکیهای دلخواه دست بکشید، از پس متعادل کردن قند خون خود برآیید.
کتاب و ادبیات- رمزگشانیوز؛ آمار نشان میدهد که درصد بالایی از افراد جهان، قند خون بالایی دارند بیآنکه درباره راههای کاهش آن اطلاعاتی داشته باشند. قند خون که با نام علمی گلوکز شناخته میشود، مولکولی کوچک اما بسیار اثرگذار بر سلامت بدن انسان است. ازآنجاکه غذاهای شیرین و نشاستهدار این مولکول را وارد جریان خون میکنند، تغذیه نقش مهمی در کنترل قند خون و سلامت جسم دارد. حال اگر میپرسید چگونه میتوان افسار این مولکولهای کوچک را به دست گرفت، جسی اینچاسپه (Jessie Inchauspe)، در کتاب انقلاب قندی (Glucose Revolution) به این پرسش، پاسخ جامعی میدهد.
جسی اینچاسپه، بیوشیمیدان فرانسوی و نویسنده پرفروش نیویورک تایمز که خود را الهه گلوکز نامیده است، با تکیه بر مفاهیم نوین علمی و پژوهشهای پیشگامانه خود، در این کتاب ده ترفند ساده و در عین حال اعجابآور را پیش روی مخاطبش قرار میدهد تا بدون متوسل شدن به رژیم غذایی سختگیرانه، قند خون خود را متعادل سازد.
وقتی سبک زندگی سالم جای رژیمهای غذایی سخت را میگیرد
هدف کتاب انقلاب گلوکز، متوقف کردن هوسهای غذایی دردسرساز و بازیابی انرژی است تا فرد بتواند دوباره احساس فوقالعادهی سرزندگی را تجربه کند. جسی اینچاسپه این هدف را در طی سه مرحله محقق میکند. او در ابتدا از چیستی گلوکز و معنای جهشهای قند خون صحبت میکند و از رابطه میان غذا و احساسات پرده برمیدارد. در مرحله بعدی دلایل زیانآور بودن جهشهای قندی را مطرح میسازد و در نهایت به شما میگوید که چه کارهایی میتوانید انجام دهید تا بدون دست کشیدن از خوراکیهای موردعلاقهتان، از بروز این افتوخیزهای ناگهانی قند خون جلوگیری کنید.
جسی اینچاسپه در این کتاب تجربههای شخصی خود را نیز بازگو میکند و از سانحهی دلخراشی سخن به میان میآورد که باعث شد بیش از پیش به سلامت جسم و روان خود توجه کند. تجربهها و دانش، دیدگاه منحصربهفردی را در او شکل داده است؛ ازاینروست که در کتاب انقلاب قندی تأکید میکند که از مخاطب خود نمیخواهد خوردن دسر را کنار بگذارد، مدام در حال شمارش کالری باشد و یا ساعتها ورزش کند، چراکه او در پی شکل دادنِ یک سبک زندگی سالم و پایدار است نه تحمیل رژیم غذایی طاقتفرسا و ناامیدکننده.
این کتاب به شکلی سرگرمکننده و جذاب، اطلاعات علمی را به مخاطب انتقال میدهد و راهی تازه را برای اندیشیدن به سلامت جسمی ارائه میکند تا هر مخاطبی با هر سطحی از دانش بتواند در کمترین زمان ممکن الگوی غذایی و در پی آن کیفیت زندگی خود را بهبود ببخشد. کتاب انقلاب قندی، این اثر خواندنی، تأثیرگذار و سلامتیبخش را انتشارات دیوار با ترجمه علی مجتهدزاده به دست مخاطبان رسانده است.
افتخارات کتاب انقلاب قندی
• کتاب پرفروش در عرصه بینالمللی
• فروش بیش از دو میلیون نسخه در جهان
• ترجمه شده به بیش از چهل زبان زنده دنیا
• کتاب پرفروش یواسای تودی و والاستریت ژورنال
نکوداشتهای کتاب انقلاب قندی
• جسی اینچاسپه که بهطور ذاتی در برقراری ارتباط مؤثر توانمند است، بهترین راهنمای عملی برای کنترل قند خون را با هدف ارتقاء سلامت و افزایش طول عمر نوشته است. (دیوید ای سینکلیر، استاد دانشگاه هاروارد و نویسنده پرفروش نیویورک تایمز)
• از خواندن کتاب انقلاب قندی واقعاً لذت بردم. جسی اینچاسپه درکی دقیق از مشکلی ارائه میدهد که بسیاری از ما با آن روبهرو هستیم؛ اینکه چگونه سطح قند خون خود را متعادل کنیم. او با ترفندهای ساده و قابل فهم علمی واقعاً به شما کمک میکند تا سلامتتان را دگرگون سازید. (مایکل موزلی، نویسنده پرفروش نیویورک تایمز)
• جسی اینچاسپه با کتاب انقلاب قندی شما را به سفری سرگرمکننده و آگاهیبخش میبرد تا دریابید تغذیه چطور بر افتوخیزهای قند خون و سلامتی شما اثر میگذارد. این راهنمای عملی سرشار از نکته و ترفندهای فوقالعاده درباره این است که چه چیزهایی را چگونه بخوریم. کتابی ضروری برای هر کسی که میخواهد بدنش را بهتر درک کند و سلامتیاش را بهبود ببخشد. (تیم اسپکتور، استاد دانشگاه کینگز کالج لندن)
کتاب انقلاب قندی برای شما مناسب است اگر
• در تلاشید قند خون خود را با روش علمی و مناسبی به تعادل برسانید.
• از رژیمهای غذایی طاقتفرسا و بینتیجه خسته شدهاید و در پی یک سبک زندگی سالم و در عین حال ساده و آسان میگردید.
• میخواهید پیش از آن که گرفتار تبعات مضر افزایش قند خون شوید با یک سبک زندگی ایدئال، به سلامت خود کمک کنید.
• دلتان میخواهد با ترفندهایی علمی و مؤثر از وزن خود بکاهید، هوسهایتان را مهار کنید و انرژی را به بدنتان بازگردانید.
در بخشی از کتاب میخوانیم
در ادامه متوجه میشوید که دانشمندان به این نتیجه رسیدهاند که در خانوادهی کربوهیدراتها نشاسته، فیبر، گلوکز، فروکتوز و ساکاروز یک زیرگروه از مولکولهای خیلی کوچک تعریف کنند؛ گروهی که گلوکز، فروکتوز و ساکاروز در آن قرار میگیرند. نام این زیرگروه «قندها» است. البته این قندِ علمی دقیقاً همان قندوشکری نیست که روزانه از آن استفاده میکنیم ولی شامل آن هم، که ساکاروز باشد، میشود. این هم از نامگذاری علمی برای شما.
نسبت وجود اعضای خانوادهی کربوهیدراتها در گیاهان با هم تفاوت دارد؛ مثلاً کلم بروکلی مقدار زیادی فیبر دارد و اندکی نشاسته، درحالیکه سیبزمینی بیشتر نشاسته دارد تا فیبر. از آن طرف، هلو مقدار زیادی از قندها را در خود جا داده و اندکی فیبر دارد. تا اینجای کار لابد فهمیدهاید که همیشه دستکم مقداری فیبر در همهی گیاهان هست.
ولی شاید عجیب باشد که وقتی افراد دربارهی تغذیه حرف میزنند معمولاً منظورشان از کربوهیدراتها فقط قندها و نشاسته است و کاری به فیبر ندارند، چون مانند دیگر اعضای خانوادهاش وارد جریان خون نمیشود. شاید شما هم شنیده باشید که بگویند کلم بروکلی فیبر زیاد و کربوهیدرات اندکی دارد ولی از نظر علمی درستتر این است که بگوییم بروکلی سرشار از کربوهیدرات است و بیشترِ این مقدار را فیبر تشکیل داده.
البته من هم تابع جمع هستم، چون این روال به آن چیزی که معمولاً میشنوید نزدیکتر است، ولی همیشه دلم میخواهد شما جنبهی علمی ماجرا را هم بدانید. پس وقتی میگویم کربوهیدرات منظورم غذاهای نشاستهای مثل سیبزمینی، پاستا، برنج، نان و مانند آن است و همچنین خوراکیهای قندی مثل میوهها، کیک و کلوچه و موارد مشابه؛ کاری به کار سبزیجات ندارم چون اندکی نشاسته دارند و بیشتر فیبر. وقتی هم میگویم قند، همچون اکثر افراد، منظورم همان قندوشکری است که روزانه مصرف میکنیم.
جسی اینچاسپه، بیوشیمیدان فرانسوی و نویسنده پرفروش نیویورک تایمز که خود را الهه گلوکز نامیده است، با تکیه بر مفاهیم نوین علمی و پژوهشهای پیشگامانه خود، در این کتاب ده ترفند ساده و در عین حال اعجابآور را پیش روی مخاطبش قرار میدهد تا بدون متوسل شدن به رژیم غذایی سختگیرانه، قند خون خود را متعادل سازد.
وقتی سبک زندگی سالم جای رژیمهای غذایی سخت را میگیرد
هدف کتاب انقلاب گلوکز، متوقف کردن هوسهای غذایی دردسرساز و بازیابی انرژی است تا فرد بتواند دوباره احساس فوقالعادهی سرزندگی را تجربه کند. جسی اینچاسپه این هدف را در طی سه مرحله محقق میکند. او در ابتدا از چیستی گلوکز و معنای جهشهای قند خون صحبت میکند و از رابطه میان غذا و احساسات پرده برمیدارد. در مرحله بعدی دلایل زیانآور بودن جهشهای قندی را مطرح میسازد و در نهایت به شما میگوید که چه کارهایی میتوانید انجام دهید تا بدون دست کشیدن از خوراکیهای موردعلاقهتان، از بروز این افتوخیزهای ناگهانی قند خون جلوگیری کنید.
جسی اینچاسپه در این کتاب تجربههای شخصی خود را نیز بازگو میکند و از سانحهی دلخراشی سخن به میان میآورد که باعث شد بیش از پیش به سلامت جسم و روان خود توجه کند. تجربهها و دانش، دیدگاه منحصربهفردی را در او شکل داده است؛ ازاینروست که در کتاب انقلاب قندی تأکید میکند که از مخاطب خود نمیخواهد خوردن دسر را کنار بگذارد، مدام در حال شمارش کالری باشد و یا ساعتها ورزش کند، چراکه او در پی شکل دادنِ یک سبک زندگی سالم و پایدار است نه تحمیل رژیم غذایی طاقتفرسا و ناامیدکننده.
این کتاب به شکلی سرگرمکننده و جذاب، اطلاعات علمی را به مخاطب انتقال میدهد و راهی تازه را برای اندیشیدن به سلامت جسمی ارائه میکند تا هر مخاطبی با هر سطحی از دانش بتواند در کمترین زمان ممکن الگوی غذایی و در پی آن کیفیت زندگی خود را بهبود ببخشد. کتاب انقلاب قندی، این اثر خواندنی، تأثیرگذار و سلامتیبخش را انتشارات دیوار با ترجمه علی مجتهدزاده به دست مخاطبان رسانده است.
افتخارات کتاب انقلاب قندی
• کتاب پرفروش در عرصه بینالمللی
• فروش بیش از دو میلیون نسخه در جهان
• ترجمه شده به بیش از چهل زبان زنده دنیا
• کتاب پرفروش یواسای تودی و والاستریت ژورنال
نکوداشتهای کتاب انقلاب قندی
• جسی اینچاسپه که بهطور ذاتی در برقراری ارتباط مؤثر توانمند است، بهترین راهنمای عملی برای کنترل قند خون را با هدف ارتقاء سلامت و افزایش طول عمر نوشته است. (دیوید ای سینکلیر، استاد دانشگاه هاروارد و نویسنده پرفروش نیویورک تایمز)
• از خواندن کتاب انقلاب قندی واقعاً لذت بردم. جسی اینچاسپه درکی دقیق از مشکلی ارائه میدهد که بسیاری از ما با آن روبهرو هستیم؛ اینکه چگونه سطح قند خون خود را متعادل کنیم. او با ترفندهای ساده و قابل فهم علمی واقعاً به شما کمک میکند تا سلامتتان را دگرگون سازید. (مایکل موزلی، نویسنده پرفروش نیویورک تایمز)
• جسی اینچاسپه با کتاب انقلاب قندی شما را به سفری سرگرمکننده و آگاهیبخش میبرد تا دریابید تغذیه چطور بر افتوخیزهای قند خون و سلامتی شما اثر میگذارد. این راهنمای عملی سرشار از نکته و ترفندهای فوقالعاده درباره این است که چه چیزهایی را چگونه بخوریم. کتابی ضروری برای هر کسی که میخواهد بدنش را بهتر درک کند و سلامتیاش را بهبود ببخشد. (تیم اسپکتور، استاد دانشگاه کینگز کالج لندن)
کتاب انقلاب قندی برای شما مناسب است اگر
• در تلاشید قند خون خود را با روش علمی و مناسبی به تعادل برسانید.
• از رژیمهای غذایی طاقتفرسا و بینتیجه خسته شدهاید و در پی یک سبک زندگی سالم و در عین حال ساده و آسان میگردید.
• میخواهید پیش از آن که گرفتار تبعات مضر افزایش قند خون شوید با یک سبک زندگی ایدئال، به سلامت خود کمک کنید.
• دلتان میخواهد با ترفندهایی علمی و مؤثر از وزن خود بکاهید، هوسهایتان را مهار کنید و انرژی را به بدنتان بازگردانید.
در بخشی از کتاب میخوانیم
در ادامه متوجه میشوید که دانشمندان به این نتیجه رسیدهاند که در خانوادهی کربوهیدراتها نشاسته، فیبر، گلوکز، فروکتوز و ساکاروز یک زیرگروه از مولکولهای خیلی کوچک تعریف کنند؛ گروهی که گلوکز، فروکتوز و ساکاروز در آن قرار میگیرند. نام این زیرگروه «قندها» است. البته این قندِ علمی دقیقاً همان قندوشکری نیست که روزانه از آن استفاده میکنیم ولی شامل آن هم، که ساکاروز باشد، میشود. این هم از نامگذاری علمی برای شما.
نسبت وجود اعضای خانوادهی کربوهیدراتها در گیاهان با هم تفاوت دارد؛ مثلاً کلم بروکلی مقدار زیادی فیبر دارد و اندکی نشاسته، درحالیکه سیبزمینی بیشتر نشاسته دارد تا فیبر. از آن طرف، هلو مقدار زیادی از قندها را در خود جا داده و اندکی فیبر دارد. تا اینجای کار لابد فهمیدهاید که همیشه دستکم مقداری فیبر در همهی گیاهان هست.
ولی شاید عجیب باشد که وقتی افراد دربارهی تغذیه حرف میزنند معمولاً منظورشان از کربوهیدراتها فقط قندها و نشاسته است و کاری به فیبر ندارند، چون مانند دیگر اعضای خانوادهاش وارد جریان خون نمیشود. شاید شما هم شنیده باشید که بگویند کلم بروکلی فیبر زیاد و کربوهیدرات اندکی دارد ولی از نظر علمی درستتر این است که بگوییم بروکلی سرشار از کربوهیدرات است و بیشترِ این مقدار را فیبر تشکیل داده.
البته من هم تابع جمع هستم، چون این روال به آن چیزی که معمولاً میشنوید نزدیکتر است، ولی همیشه دلم میخواهد شما جنبهی علمی ماجرا را هم بدانید. پس وقتی میگویم کربوهیدرات منظورم غذاهای نشاستهای مثل سیبزمینی، پاستا، برنج، نان و مانند آن است و همچنین خوراکیهای قندی مثل میوهها، کیک و کلوچه و موارد مشابه؛ کاری به کار سبزیجات ندارم چون اندکی نشاسته دارند و بیشتر فیبر. وقتی هم میگویم قند، همچون اکثر افراد، منظورم همان قندوشکری است که روزانه مصرف میکنیم.
لینک کوتاه
اخبار مرتبط
نظرات شما
0 نظر