دوشنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۴

100 چیزی که باید (قبل از اینکه خیلی دیر شود) درک کنید

اگر به دنبال کتابی الهام‌بخش و پر از بینش‌های کاربردی برای رشد فردی و آرامش ذهنی هستید، کتاب 100 چیزی که باید (قبل از اینکه خیلی دیر شود) درک کنید، نوشته‌ مانوج چنتاماراکشان انتخابی ارزشمند است.

کتاب و ادبیات- رمزگشانیوز؛ این کتاب، تلنگری است برای بیدارشدن از خواب روزمرگی و در دنیایی پر از دغدغه، فشارهای اجتماعی و بی‌معنایی‌های روزمره، همچون چراغی مسیر آگاهی و خودشناسی را روشن می‌کند. با مطالعه‌ این اثر، می‌توانید نگرش خود را به زندگی، روابط، موفقیت، زمان، آرامش، خشم، امید، هدف و بسیاری از مفاهیم مهم دیگر، بازآفرینی کنید.

درباره‌ کتاب 100 چیزی که باید (قبل از اینکه خیلی دیر شود) درک کنید
شاید بارها بلندبلند خندیده‌ایم؛ اما حس می‌کنیم که شاید هنوز طعم شادی واقعی را نچشیده‌ایم، یا با آدم‌ها در جمع‌های صمیمی بوده‌ایم؛ اما هنوز احساس تنهایی می‌کنیم. یا گاهی شب‌ها از خود می‌پرسیده‌ایم که آیا واقعاً زندگی‌کردن همین است؟ آیا واقعاً دارم زندگی را زندگی می‌کنم؟ کتاب 100 چیزی که باید (قبل از اینکه خیلی دیر شود) درک کنید (50 Things to Realize Before It's too late)، که در واقع ترجمه‌ دو جلد کتاب تحت همین عنوان است، برای همان لحظاتی نوشته شده که سکوتمان، از هر فریادی بلندتر است؛ برای زمانی که دنبال معنا می‌گردیم، اما نمی‌دانیم از کجا باید شروع کنیم. انگار نویسنده‌ کتاب، مانوج چنتاماراکشان (Manoj Chenthamarakshan)، دستمان را گرفته و می‌گوید: بیا با هم دوباره فکر کنیم، دوباره احساس کنیم و دوباره زندگی کنیم... پیش از آنکه دیر شود.
این کتاب مجموعه‌ای از 100 بینش ارزشمند و کاربردی است که هر کدام از آن‌ها، نتیجه‌ سال‌ها تجربه، تأمل و مطالعه‌ نویسنده در حوزه‌های روان‌شناسی، فلسفه، معنویت و توسعه‌ فردی است. کتاب در قالب فصل‌های کوتاه، صمیمی و ساده نوشته شده که خواننده می‌تواند با هر بخش از آن ارتباط بگیرد و با سرعتی مناسب، مفاهیم را جذب و در زندگی روزمره‌اش پیاده کند.
مانوج چنتاماراکشان در هر فصل با استفاده از داستان‌های واقعی، نقل‌قول‌های الهام‌بخش، طنز لطیف و نگاهی انسان‌دوستانه، به موضوعاتی چون خودشناسی، پذیرش، ذهن‌آگاهی، کنترل احساسات، تأثیر رسانه‌های اجتماعی، هنر گفتگو، دوست‌داشتن خویش، رهاکردن گذشته، تصمیم‌گیری آگاهانه و لذت‌بردن از لحظه‌ حال می‌پردازد. کتاب درعین‌حال که به خواننده بینش عمیق‌تری می‌بخشد، نکات ارائه شده را به شکلی عمل‌گرایانه نیز پیش می‌برد؛ برای مثال به شما می‌گوید چگونه با ابزارهای ساده مثل لبخند، تأمل، پرسش از خود و جرأت تغییر، زندگی پرمعناتر و تکامل‌یافته‌تری برای خود بسازید.
این کتاب روایتی انسانی از چالش‌ها، درس‌ها و کشف‌هایی است که هرکدام از ما در مسیر زندگی با آن‌ها روبه‌رو خواهیم شد. مانوج چنتاماراکشان با نگاهی بدون قضاوت، خواننده را به همدلی با خود و دیگران، مسئولیت‌پذیری و زیستن در لحظه فرامی‌خواند و می‌توان گفت طراحی موضوعات بر اساس نیازهای واقعی انسان معاصر، از برجسته‌ترین ویژگی‌های این کتاب است. کتاب 100 چیزی که باید (قبل از اینکه خیلی دیر شود) درک کنید، را می‌توانید با ترجمه‌ الهام شایسته نکو از نشر یک بخوانید.

کتاب 100 چیزی که باید (قبل از اینکه خیلی دیر شود) درک کنید برای چه کسانی مناسب است؟
اگر در مسیر خودشناسی هستید، احساس می‌کنید زندگی‌تان به تغییراتی اساسی نیاز دارد، یا دوست دارید درک عمیق‌تری از خود و جهان پیدا کنید، این کتاب برای شماست. همچنین برای مشاوران، مربیان توسعه فردی و تمام کسانی که دغدغه‌ رشد درونی دارند، خواندن این کتاب توصیه می‌شود.

در بخشی از کتاب 100 چیزی که باید (قبل از اینکه خیلی دیر شود) درک کنید می‌خوانیم
شکی نیست که در دنیای امروز، افراد تحصیل‌کرده‌ای با دیدگاه‌ها و توانایی تفکر فراتر از حد معمول، درحال‌رشد هستند. کودکان از سنین پایین آموزش می‌بینند که به فکر فرودآمدن روی ماه و افتخارآفرینی برای ملت خود باشند؛ اما مهم است که در نظر بگیریم آیا این آموزش به ما کمک می‌کند تا به‌عنوان انسانیت برای 100 سال آینده پایدار و زنده بمانیم؟
دنیا به افراد باهوش‌تر نیاز ندارد؛ بلکه به افرادی با قلبی مهربان نیاز دارد. متأسفانه، در نسل امروز، ذهن‌های تحصیل‌کرده اغلب از دانش خود برای پیداکردن راه‌های فرار و سود شخصی استفاده می‌کنند؛ نه برای خدمت و کمک به دیگران. آموزش بدون القای انسانیت می‌تواند به نسل آینده‌ای منجر شود که بدبین و خودخواه است.
«ما سرعت را توسعه داده‌ایم؛ اما خودمان را محصور کرده‌ایم. ماشین‌آلاتی که فراوانی را به ارمغان می‌آورند، ما را در فقر رها کرده‌اند. دانش، ما را بدبین کرده است. زیرکی ما، سخت و بی‌رحم است. ما بیش‌ازحد فکر می‌کنیم و خیلی کم ‌احساس می‌کنیم. بیش از ماشین‌آلات، به انسانیت نیاز داریم؛ بیش از زیرکی، به مهربانی و لطافت نیاز داریم. بدون این ویژگی‌ها، زندگی خشونت‌آمیز خواهد بود و همه‌چیز از دست خواهد رفت... هواپیما و رادیو ما را به هم نزدیک‌تر کرده‌اند. ماهیت این اختراعات، برای خوبی در انسان‌ها، برای برادری جهانی و برای وحدت همۀ ما فریاد می‌زند».
چارلی‌چاپلین، دیکتاتور بزرگ











 
لینک کوتاه
اخبار مرتبط
نظرات شما
0 نظر
ارسال نظرات