دوشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۴

آغاز طرح ویژه تعزیرات برای برخورد با تخلفات نانوایی‌ها

معاون برنامه‌ریزی و نظارت سازمان تعزیرات حکومتی از اجرای طرح ویژه برخورد با تخلفات نانوایی‌ها خبر داد و گفت: بازرسان به صورت شبانه روزی و در قالب گشت‌های مشترک با همکاری اتاق اصناف و دستگاه‌های ذیربط، بر رعایت نرخ مصوب و کیفیت نان نظارت خواهند کرد.

جامعه- رمزگشانیوز؛ سازمان تعزیرات حکومتی نوشت: محمد حسن سرابیان روز یکشنبه اظهار کرد: با توجه به شکایت‌های مردمی در خصوص افزایش قیمت خودسرانه و کاهش کیفیت نان در برخی واحدهای نانوایی به ویژه در تهران، سازمان تعزیرات حکومتی با هماهنگی دستگاه‌های نظارتی و پشتیبانی، طرحی ویژه را برای ساماندهی بازار نان آغاز کرده است.
وی افزود: بر اساس این طرح، گشت‌های مشترک سازمان تعزیرات حکومتی، اتاق اصناف و بازرسان وزارت صمت به صورت مستمر به واحدهای نانوایی سرکشی می‌کنند و با هرگونه گرانفروشی، کم‌فروشی، نصب نکردن نرخ نامه و تخلفات بهداشتی برخورد قاطع و فوری خواهد شد.
سرابیان گفت: اتحادیه‌های نانوایان موظف هستند ظرف یک ماه نظارت کامل بر واحدهای تحت پوشش خود اعمال کنند و در صورت قصور، با برخورد قضایی مواجه خواهند شد.

لزوم نصب نرخ‌نامه در معرض دید مشتریان
معاون برنامه‌ریزی و نظارت سازمان تعزیرات حکومتی تصریح کرد: همه واحدهای نانوایی باید نرخ‌نامه رسمی را در محل واحد نصب کنند و نوع فعالیت اعم از آزادپز یا یارانه‌ای بودن را به طور شفاف در معرض دید مشتریان قرار دهند.
وی افزود: سلامت و معیشت مردم خط قرمز سازمان تعزیرات حکومتی است و هیچگونه اغماضی در برابر متخلفین صورت نخواهد گرفت و واحدهای متخلف علاوه بر جریمه نقدی، با نصب پلاکارد تخلف در برابر دید عموم و در صورت تکرار با پلمب مواجه خواهند شد همچنین نیروی انتظامی در مورد واحدهای بدون پروانه یا دارای پروانه اجاره ای به منظور جلوگیری از ادامه فعالیت غیر قانونی اقدام می‌کند.
سرابیان با اشاره به اینکه استفاده واحدهای آزادپز صرفاً از آرد آزاد و سهمیه آرد یارانه‌ای آنان قطع شده است، اظهار کرد: وزارت بهداشت موظف است به شکل ویژه بر وضعیت بهداشتی نانوایی‌ها نظارت و استفاده از مواد افزودنی مجاز و غیرمجاز از جمله برخی دانه‌های روغنی بر روی نان را ممنوع اعلام کند.
معاون برنامه‌ریزی و نظارت سازمان تعزیرات حکومتی خاطرنشان کرد: قرار است سامانه‌ای جامع برای رصد زنجیره تولید و توزیع آرد و نان از مرحله کشت تا پخت راه‌اندازی شود که با راه‌اندازی آن می‌توان در آینده بسیاری از تخلفات را به صورت سیستمی شناسایی و کنترل شود.








 
لینک کوتاه
اخبار مرتبط
نظرات شما
0 نظر
ارسال نظرات