دوشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

مانیفست: هفت قدم تا داشتن بهترین زندگی

تنها هفت گام تا تا سعادتمندی فاصله دارید و تنها کافی است که هدف‌گذاری برای آینده و برقراری ارتباط خوب با کائنات را از همین حالا آغاز کنید.

کتاب و ادبیات- رمزگشانیوز؛ کتاب مانیفست: هفت قدم تا داشتن بهترین زندگی نوشته‌ روکسی نفوسی به ما پیشنهاداتی را ارائه می‌کند که در صورت عمل کردن به آن‌ها می‌توانیم هر چه می‌خواهیم را از کائنات مطالبه کنیم و با مهندسی ذهن، به ایده‌آل‌ترین زندگی دست بیابیم. شایان ذکر است که این کتاب جزو آثار پرفروش در سطح بین‌المللی محسوب می‌شود.

درباره‌ی کتاب مانیفست: هفت قدم تا داشتن بهترین زندگی
قبل از هر کار باید با خود خلوت کنید و زمانتان را به اندیشیدن اختصاص دهید؛ از خود بپرسید من به‌دنبال چه هستم؟ از زندگی خود و جهان چه می‌‌خواهم؟ اگر توانستید به این پرسش‌ها پاسخ روشن، دقیق و با اطمینان بدهید، یعنی می‌توانید برای مشکلاتتان هم راه‌حلی بیابید؛ زیرا نخستین مرحله‌ی رستگاری، پیدا کردن مشکلات و سپس ساختن راه درمان آن‌هاست. کتاب مانیفست: هفت قدم تا داشتن بهترین زندگی (Manifest: 7 Steps to Living Your Best Life) در این زمینه به شما یاری می‌دهد و می‌کوشد تا بهتر بتوانید با خود روبه‌رو شوید. تصور نکنید که شما در مسیر یافتن اهداف خود تنها هستید؛ روکسی نفوسی (Roxie Nafousi) در هر مرحله و هر گام در کنار شماست و می‌کوشد تا بهتر بتوانید مسیر رسیدن به سعادت را بجویید؛ به‌طور مثال ابتدا باید یک تابلوی آرزوها ترسیم کنید. بر روی این تابلو آن‌چه رویای رسیدن به آن را در سر می‌پرورانید، ثبت کنید. جدول زمانی دقیق و محدودیت‌های مالی و شخصی خود را به‌طور روشن و با جزئیات بنویسید. در نهایت آن‌چه بر روی آن تابلو ثبت می‌شود ترکیبی از موانع، چالش‌ها، آرزوها و آن‌چه قرار است به آن تبدیل شوید است و شما از این طریق می‌توانید برای رسیدن به خواسته‌های خود برنامه‌ای مدون را طراحی کنید.
کتاب مانیفست: هفت قدم تا داشتن بهترین زندگی به هفت گام تقسیم شده و یکی از مهم‌ترین گام‌های آن «حذف ترس و تردید» است. در این روش نباید از شکست خوردن بترسید. بلکه باید بتوانید به ناخودآگاه خود غلبه کنید و اجازه ندهید که وحشت‌هایتان شما را محدود کنند. روکسی نفوسی پیشنهاد می‌دهد برای رفع ترس و موانع روانی که بر سر راه ما قرار دارند، از مانترا (ذکر و دعا) استفاده کنیم. علاوه‌بر این، یکی از مهم‌ترین روش‌هایی که با استفاده از آن می‌توانیم ترس‌ها و ظن‌های درونیمان را از بین ببریم،‌ خویشتن‌دوستی است. با عشق ورزیدن به خود، از حمایت دیگران بی‌نیاز می‌شویم و دیگر از قضاوت آن‌ها نمی‌ترسیم. برای رسیدن به چنین مرحله‌ای، باید از همین حالا تصویرسازی درباره‌ی آینده‌ی خود را آغاز و تمرین کنید تا بتوانید در آینده به هر اتفاقی که برایتان رخ می‌دهد احترام بگذارید و آن را به‌عنوان تجربه‌ای در راستای خودسازی ببینید.
روکسی نفوسی می‌کوشد تا ما را به‌سمت زندگی هدفمند هدایت کند؛ زیرا تنها از طریق همین راه است که می‌توانیم سعادت و شادمانی را به خود هدیه دهیم و به فردی تبدیل شویم که آرزویش را داریم. کتاب مانیفست: هفت قدم تا داشتن بهترین زندگی با ترجمه‌ی دنیا دهداری، مبینا جعفری، فرشته حسینی در انتشارات ترنگ منتشر شده است.

نکوداشت‌های کتاب مانیفست: هفت قدم تا داشتن بهترین زندگی
•    کتابی که آن را در تمام صفحات اینستاگرام می‌بینید. (Red magazine)
•    این کتاب هر کسی را که می‌خواهد در زندگی خود احساس قدرت بیشتری داشته باشد، راهنمایی خواهد کرد. (GLAMOUR UK)
•    روکسی نفوسی این اثر را خلق کرده تا ما برای زندگی بهتر و مثبت‌تر، نقشه‌ی راه داشته باشیم. (Financial Times)
•    روکسی نفوسی همان صدایی است که در دنیای تجلی آرزو و رویا به آن نیازمندیم. این کتاب نگاه مرا نسبت به دیدگاه‌های اشتباهی که درباره‌ی قانون جذب وجود دارد، تغییر داد و با نظریات متفکرانه و علمی خود، روش مانیفست را برای من کاربردی کرد. (On Purpose with Jay Shetty)
•    روکسی نفوسی در این اثر به ما نشان می‌دهد که چطور می‌توان با باورهای ذهن زندگی روزمره را تغییر داد. (Today.com)

کتاب مانیفست: هفت قدم تا داشتن بهترین زندگی برای چه کسانی مناسب است؟
اغلب ما احساس می‌کنیم که به‌اندازه‌ کافی خوشبخت نیستیم و باید معجزه‌ای رخ دهد تا حس شادی و نشاط به روح ما رخنه کند، اما در نهایت می‌فهمیم که هیچ نیروی غیبی قرار نیست به‌سراغمان بیاید و باید از افراد کاربلد و منابع مفید در زمینه‌ خودسازی کمک بخواهیم؛ کتاب مانیفست نوشته‌ روکسی نفوسی یکی از همین موارد است که به شما کمک می‌کند تا مجدداً حس شادی و سرزندگی را به زندگی خود بازگردانید.

در بخشی از کتاب مانیفست: هفت قدم تا داشتن بهترین زندگی می‌خوانیم
هر وقت از خودتان پرسیدید: «اگر نشد چه؟» از خود بپرسید: «اگر بشود چه؟» به‌جای گفتن اینکه من به‌اندازۀ کافی خوب نیستم، بگویید من دقیقاً همان‌طور که هستم کامل‌ام. به‌جای تصور کردن بدترین نتیجۀ ممکن، بهترینِ آن را تصور کنید. به یاد داشته باشید که شما موهبتی به اسم انتخاب دارید. پس فکری را انتخاب کنید که شما را به‌سمت جلو سوق دهد، نه اینکه جلوی‌تان را بگیرد.
اجازه ندهید که افکار منفی آزادانه، نابسامان و کنترل‌نشده، پرسه بزنند. اختیار آن‌ها را به دست بگیرید و مدیریت کردن افکارتان را تمرین کنید تا به نفع شما عمل کنند نه بر علیه‌تان.
علاوه بر جایگزین کردن افکار، می‌توانیم با تغییر زاویۀ دیدمان، به‌سمت کنار زدن ترس و تردیدهای‌مان قدم برداریم.
مهم نیست در چه شرایطی هستیم. ما همیشه فرصت این را داریم که انتخاب کنیم از چه قابی، نگاه کنیم. معمولاً روحیات، توقعات، تجربیات گذشته، نظام باورها و عزت‌نفس ما، زاویۀ دیدی که انتخاب می‌کنیم را معین می‌کنند. به همین دلیل دو نفر دقیقاً دو موقعیت مشابه را تجربه می‌کنند؛ اما درک کاملاً متفاوتی از آن دارند. مثلاً تابه‌حال پیش آمده که با یکی از دوستان‌تان به رستورانی بروید و یکی از شما بگوید که عصر عالی را سپری کرده، درحالی‌که دیگری حس می‌کند آن رستوران خیلی پرسرو‌صدا، غذا خیلی معمولی و کارکنان بی‌دقت بوده‌اند؟ یا تا حالا پیش آمده هنگامی‌که حال‌تان زیاد خوب نبوده، ایمیل همکارتان را بخوانید و احساس کنید به شما توهین شده و عصبانی شوید و فقط با دوباره خواندن آن در روز بعد متوجه شوید که لحن او را کاملاً غلط برداشت کرده‌اید؟












 
لینک کوتاه
اخبار مرتبط
نظرات شما
0 نظر
ارسال نظرات