تقویت ارزش غذایی لبنیات با حفظ قیمت، راهی برای جبران کاهش مصرف

سرپرست اداره امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با تأکید بر لزوم افزایش ارزش غذایی محصولات لبنی در کشور گفت: با توجه به مشکلات اقتصادی مردم، یکی از راهکارهای مؤثر برای جبران کاهش سرانه مصرف لبنیات، افزایش ارزش غذایی محصولات موجود در بازار است، بدون اینکه قیمت آنها تغییر کند.
سلامت- رمزگشانیوز؛ سازمان غذا و دارو نوشت: حشمتالله رضوی با اشاره به افزایش تولید محصولات لبنی پروبیوتیک و غنیشده با ویتامینها، اظهار کرد: این محصولات میتوانند بخشی از خلأ تغذیهای ناشی از کمبود ویتامینها و غذاهای فراسودمند را جبران کنند.
وی گفت: محصولات غنیشده میتوانند نقش مهمی در ارتقاء سلامت جامعه ایفا کنند، بهویژه برای گروههای حساس مانند کودکان، سالمندان و زنان باردار.
وی افزود: سرانه مصرف لبنیات در کشور حدود ۷۰ تا ۸۰ کیلوگرم در سال است؛ در حالیکه میانگین جهانی به بیش از ۲۵۰ کیلوگرم میرسد. این تفاوت نگرانکننده است و میتواند در بلندمدت سلامت عمومی جامعه را تهدید کند.
رضوی با اشاره به اهمیت حمایت از مصرف محصولات باکیفیت و ارزشمند لبنیات گفت: در کنار حفظ قیمت، باید فرهنگ مصرف این محصولات در جامعه تقویت شود تا به تغذیه سالمتر و کاهش مشکلات بهداشتی در آینده منجر شود.
وی گفت: محصولات غنیشده میتوانند نقش مهمی در ارتقاء سلامت جامعه ایفا کنند، بهویژه برای گروههای حساس مانند کودکان، سالمندان و زنان باردار.
وی افزود: سرانه مصرف لبنیات در کشور حدود ۷۰ تا ۸۰ کیلوگرم در سال است؛ در حالیکه میانگین جهانی به بیش از ۲۵۰ کیلوگرم میرسد. این تفاوت نگرانکننده است و میتواند در بلندمدت سلامت عمومی جامعه را تهدید کند.
رضوی با اشاره به اهمیت حمایت از مصرف محصولات باکیفیت و ارزشمند لبنیات گفت: در کنار حفظ قیمت، باید فرهنگ مصرف این محصولات در جامعه تقویت شود تا به تغذیه سالمتر و کاهش مشکلات بهداشتی در آینده منجر شود.
لینک کوتاه
کلید واژه
اخبار مرتبط
نظرات شما
0 نظر