پنج شنبه ۱۷ مرداد ۱۴۰۴

توصیه جدی پلیس راهور به زوار اربعین برای پرهیز از شتاب در مسیر بازگشت

جانشین رییس پلیس راهور فراجا، با تشریح وضعیت تردد زائران اربعین در محورهای ارتباطی کشور، گفت: تا کنون بیش از ۷۰۰ هزار نفر از طریق مرزهای شش‌گانه کشور به عراق سفر کرده‌اند که از این تعداد، حدود ۷۹ درصد هنوز در آن کشور حضور دارند و ۲۱ درصد به کشور بازگشته‌اند.

انتظامی- رمزگشانیوز؛ فراجا نوشت: سردار حسن مومنی با اشاره به اینکه بیشترین آمار تردد مربوط به چهارم مرداد و همچنین روز سه‌شنبه (۱۴ مرداد) بود، گفت: در روز سه‌شنبه بیش از ۳۶۰ هزار نفر از مبادی مرزی خارج و بیش از ۷۵ هزار زایر نیز به کشور وارد شدند که بیشترین میزان تردد در سال جاری محسوب می‌شود.
جانشین رییس پلیس راهور اظهار کرد: در روزهای پنجشنبه، جمعه و شنبه، شاهد تداخل شدید تردد، زایران در محدوده مرزها خواهیم بود و همین موضوع باعث ایجاد ترافیک سنگین در محورهای منتهی به مرزهای کشور خواهد شد.
سردار مومنی از هموطنان خواست هنگام بازگشت، با یک برنامه دقیق و استراحت کافی رانندگی کنند و توصیه‌های پلیس و عوامل اجرایی در مبادی ورودی و خروجی را جدی بگیرند.
وی درباره وضعیت پارکینگ‌ها نیز گفت: سه‌شنبه شب ظرفیت پارکینگ بزرگ اربعین در مهران تکمیل شد اما در شهر مهران مشکلی در زمینه پارکینگ وجود ندارد و خودروها به صورت هدایت شده در شهر و حومه شهر پارک می‌شوند.
جانشین رییس پلیس راهور در ادامه گفت: امسال نسبت به سال گذشته شاهد کاهش تصادفات فوتی و جرحی در طرح اربعین بوده‌ایم، اما متأسفانه تا ظهر چهارشنبه (۱۵ مرداد) هفت نفر از زائران جان خود را از دست داده‌اند که تمامی این حوادث در استان ایلام و به ویژه محور مهران-دهلران-اندیمشک بوده است.
سردار مومنی، محور مهران - دهلران - اندیمشک را حادثه‌خیز عنوان کرد از زائران خواست با هوشیاری و دقت بیشتری در این مسیر تردد کنند.
وی افزود: حدود ۹۰ درصد تصادفات ناشی از عدم توجه به جلو، ناتوانی در کنترل وسیله نقلیه و انحراف به چپ است که اغلب در اثر خستگی و خواب‌آلودگی رخ می‌دهد.











 
لینک کوتاه
اخبار مرتبط
نظرات شما
0 نظر
ارسال نظرات