شنبه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

کاهش ۳۸ درصدی سرقت‌های خشن در البرز

رئیس کل دادگستری البرز از کاهش ۳۸ درصدی سرقت‌های خشن طی سال گذشته در این استان خبر داد.

البرز- رمزگشانیوز؛ مرکز رسانه دادگستری البرز نوشت: حسین فاضلی هریکندی روز یکشنبه اظهار کرد: با توجه به اینکه وقوع سرقت‌های خشن امنیت روانی مردم را مورد تهدید قرار می‌دهد به همین دلیل در اجرای دستورات رییس قوه قضائیه برخورد با مرتکبان این نوع سرقت‌ها در مراحل پیشگیری و در صورت وقوع؛ کشف جرم و مجازات سارقین به صورت جدی در دادگستری کل استان البرز مورد پیگیری قرار دارد.
وی کاهش وقوع سرقت‌های خشن و سرقت‌های مستوجب تعزیز را با وجود اینکه آمار کشوری رشد داشته را از مصادیق عملکرد موفق تدابیر اتخاذ شده در دادگستری کل استان البرز و در همکاری با نیروی انتظامی به ویژه در قالب «قرارگاه پیشگیری و مقابله با جرایم خاص استان البرز» بیان کرد.
رئیس دادگستری استان البرز اضافه کرد: وقوع هر نوع سرقت خشن که از طریق تشکیل پرونده در نیروی انتظامی یا دریافت گزارش واصل می‌شود بلافاصله در معاونت پیگیری پرونده‌های خاص دادگستری کل استان مورد رصد قرار می‌گیرد.
فاضلی هریکندی بیان کرد : با پیگیری جدی جرایم موضوع ماموریت «قرارگاه پیشگیری و مقابله با جرایم خاص استان البرز» به ویژه اعمال نظارت بر صدور قرارهای تامین کیفری متناسب، صدور احکام مجازات بازدارنده، عدم استفاده از نهادهای ارفاقی و عدم اعطای مرخصی برای مرتکبین این جرایم، سرقت‌های عنف ۳۸ درصد و سرقت مسلحانه ۵۴ درصد و سرقت‌های عادی ۱۰ درصد در سال گذشته نسبت به سال قبل از آن کاهش یافت.
وی با یادآوری اینکه تا پیش از تشکیل «قرارگاه پیشگیری و مقابله با جرایم خاص استان البرز» در سال ۱۴۰۱، میزان ۳۶ درصد پرونده‌های استان مرتبط با سرقت بود، اضافه کرد: این در حالی است که در سال گذشته تعداد پرونده‌های سرقت از بین کل پرونده‌های وارده استان البرز به ۲۸ درصد رسیده است.
رئیس کل دادگستری البرز یادآورشد که آمار ورودی پرونده‌های دادگستری کل استان البرز با موضوع اتهامی «سرقت مستوجب تعزیر» در سال ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه سال گذشته، کاهش ۱۰ درصدی داشته و این در حالی است که بررسی آمار کشوری نشان می‌دهد که ورودی پرونده‌های «سرقت مستوجب تعزیر» در سال ۱۴۰۳ در مقایسه با سال ۱۴۰۲ رشد ۶ درصدی در کشور داشته است.







 
لینک کوتاه
اخبار مرتبط
نظرات شما
0 نظر
ارسال نظرات