شنبه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

آغاز برنامه‌ریزی برای دهه کرامت با تشکیل هیأت اندیشه‌ورز خادمین رضوی

نخستین جلسه هیأت اندیشه‌ورز خادمین رضوی با حضور کارشناسان فرهنگی و هنری در معاونت هنری سینمایی و سمعی بصری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز، برگزار شد تا برنامه‌های دهه کرامت را با رویکردی هنری و فرهنگی تدوین کنند.

البرز- رمزگشانیوز؛ روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز نوشت: در این جلسه که با هدف برنامه‌ریزی و هماهنگی برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر دهه کرامت برگزار شد، صاحب‌نظران و کارشناسان حوزه‌های مختلف فرهنگی و هنری به ارائه پیشنهادات و ایده‌های خود پرداختند.
بررسی بسته‌های فرهنگی و هنری پیشنهادی برای دهه مبارک کرامت و تأکید بر لزوم همکاری و همیاری دستگاه‌های مختلف فرهنگی و هنری از جمله مهم‌ترین مباحث مطرح شده در این نشست بود.
گفتنی است؛ دهه مبارک کرامت از 9 تا 19 اردیبهشت ماه سال جاری با برگزاری برنامه‌های متنوع هنری و فرهنگی در سراسر کشور گرامی داشته خواهد شد.








 
لینک کوتاه
اخبار مرتبط
نظرات شما
0 نظر
ارسال نظرات