
یک متخصص ارتوپدی با اشاره به روند خاموش و تدریجی بیماری پوکی استخوان گفت: فرآیند کاهش تراکم استخوان معمولاً از سن ۳۰ سالگی به بعد آغاز میشود، بهویژه در خانمها پس از یائسگی و در آقایان از حدود ۶۵ سالگی به بعد شدت بیشتری پیدا میکند.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با تاکید بر مصرف کلسیم و ویتامین D در رژیم غذایی روزانه، مصرف بیرویه نمک و نوشابه گازدار را زمینهساز پوکی استخوان عنوان کرد.

دبیر انجمن روماتولوژی ایران با بیان این مهم که حدود ۱۴ درصد مردان بالای ۴۰ سال کشور پوکی استخوان دارند، گفت: درصد ابتلای مردان ایرانی به پوکی استخوان میزان کمی نیست و مصرف نوشابههای گازدار استخوانها را ضعیفتر کرده و منجر به ناتوانی فرد میشود.