یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳
تیتر
سرویس
از تاریخ
تا تاریخ
کلید واژه

رئیس سازمان چای کشور از آغاز برداشت چین دوم برگ سبز چای در استان‌های گیلان و مازندران خبرداد و گفت: ۱۱ هزار و ۸۰۰ تن چای خشک تولید شد.
متخصصان می‌گویند آنچه می‌خوریم و حتی جایی که غذا می‌خوریم می‌تواند بر سطح مواد شیمیایی ماندگار در خون ما تأثیر بگذارد.
پلیس راهور فراجا در پی انتشار اتهام غیر واقعی مبنی بر شماره‌گذاری خودروهای توقیفی شرکت چای دبش، در اطلاعیه‌ای این خبر را تکذیب و اعلام کرد: هر نقل و انتقالی برای خودروهای مربوط به اشخاص حقیقی و حقوقی در یک فرآیند کاملاً روشن و شفاف صورت می‌پذیرد.
برخی افراد چای مانده را دوباره گرم و مصرف می کنند اما بهتر است قبل از این کار بدانند خوردن چای مانده و کهنه برای سلامت بدن ضرری دارد یا نه؟
نوشیدنی محبوب ایرانیان؛
آنتی اکسیدان ها ، ترکیباتی هستند که ممکن است به کاهش خطر برخی بیماری های مزمن کمک کند. تحقیقات نشان می دهد که چای های سبز در مقایسه با اکثر انواع دیگر ، میزان آنتی اکسیدانی بیشتری دارند.