دوشنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴
تیتر
سرویس
از تاریخ
تا تاریخ
کلید واژه

تأثیر مصرف نان کامل (دارای سبوس و گیاهک گندم) در پیشگیری از ابتلا به انواع بیماری ها ازجمله مشکلات قلبی-عروقی، دیابت، مشکلات گوارشی، سرطان‌ها، چاقی و مشکلات متابولیکی در تحقیقات بالینی متعددی اثبات شده است.
کارشناس اداره کل فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو با تأکید بر اهمیت مصرف «نان کامل» به «جای نان سفید»، ترویج فرهنگ استفاده از محصولات غلات کامل برای ارتقای سلامت عمومی را خواستار شد.