مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه اکثر موادغذایی نمک پنهان دارند، در خصوص مصرف نمک مازاد سر سفرهها هشدار داد و گفت: مردم سعی کنند ذائقه خود به طعم دهندههای سالمتر مانند آبِ لیمو یا نارنج عادت دهند.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه «اختلال رشد» مهمترین معیار ورود به طرح امنیت غذایی و هدفگذاری کاهش آمار سوءتغذیه طی پنج سال است، گفت: در صورتی که کودک جزو ۵ دهک اول باشد ماهانه یک میلیون تومان و برای دهک درآمدی ۶ و ۷ ماهانه ۶۰۰ هزارتومان اعتبار در نظر گرفته شده است.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به معضل کمبود ویتامین D در بین افراد جامعه، اظهار کرد: در این زمینه به دنبال غنیسازی مواد غذایی با ویتامین D هستیم که اقداماتی در این راستا انجام شده است اما اعلام دقیق جزئیات این اقدام منوط به نهاییشدن تصمیمات و اقدامات است.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: طبق مطالعات، مرگ و میر ناشی از وزارت بهداشتدر افراد چاق ۴۰ درصد بیشتر از سایر افراد است.