یکشنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴
تیتر
سرویس
از تاریخ
تا تاریخ
کلید واژه

گزارش مشترک سازمان جهانی بهداشت و سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد هشدار می‌دهد مصرف زیاد سدیم با افزایش فشار خون همراه است و می‌تواند منجر به بیماری‌های قلبی ـ عروقی شود. بنابراین، یک فرد بالغ نباید بیش از ۲ گرم سدیم در روز مصرف کند.
متخصصان می‌گویند آنچه می‌خوریم و حتی جایی که غذا می‌خوریم می‌تواند بر سطح مواد شیمیایی ماندگار در خون ما تأثیر بگذارد.
خستگی دائمی بدن می‌تواند ناشی از داشتن یک رژیم غذایی ناسالم باشد.
جدیدترین یافته های مطالعات مرتبط با رژیم غذایی در ایالات متحده نشان می‌دهد که خوردن یک هات داگِ گوشت گاو،۳۶ دقیقه از عمر انسان را کاهش می‌دهد.
یادداشت میهمان؛
یک روز وقتی سر کار می‌روید یا در شهر می‌گردید، ساندویچی‌ها و فست فودهایی را که در مسیرتان می‌بینید، بشمارید. اگر خواستید می‌توانید کتابفروشی‌ها را هم بشمارید تا به اهمیت فوق‌العاده غذای جسم در مقایسه با غذای روح از دید ما پی ببرید و کمی تاسف بخورید.