یکشنبه ۶ مرداد ۱۴۰۴
تیتر
سرویس
از تاریخ
تا تاریخ
کلید واژه

سرپرست اداره امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی با منشأ دامی و دریایی سازمان غذا و دارو، با اشاره به افزایش دمای هوا در بسیاری از مناطق کشور، نسبت به تبعات نگهداری نادرست محصولات پروتئینی هشدار داد.
سرپرست اداره امور فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو مطرح کرد
سرپرست اداره امور فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو، بر لزوم کنترل دقیق نیترات‌ها در فرآورده‌های گوشتی تأکید کرد و هشدار داد که مصرف بی‌رویه این ترکیبات می‌تواند تهدیداتی برای سلامت عمومی به همراه داشته باشد.
نظارت بر تولید فراورده‌های گوشتی
سرپرست اداره امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی با منشأ دامی و دریایی سازمان غذا و دارو با اشاره به نظارت‌های سخت‌گیرانه بر فرآیند تولید سوسیس و کالباس تاکید کرد که استفاده از مواد اولیه سالم و رعایت ضوابط بهداشتی از الزامات تولید این محصولات است.