یکشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۴
تیتر
سرویس
از تاریخ
تا تاریخ
کلید واژه

بر اساس داده‌های یک مطالعه بین‌المللی که بار دیگر درخواست‌ها برای کاهش مصرف غذاهای فوق‌فرآوری شده (UPF) را برانگیخته است، مصرف مقادیر زیادی از این گروه مواد غذایی، خطر مرگ زودهنگام را افزایش می‌دهد.
گزارش مشترک سازمان جهانی بهداشت و سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد هشدار می‌دهد مصرف زیاد سدیم با افزایش فشار خون همراه است و می‌تواند منجر به بیماری‌های قلبی ـ عروقی شود. بنابراین، یک فرد بالغ نباید بیش از ۲ گرم سدیم در روز مصرف کند.
مضرات خوردنی‌های فوق فرآوری‌شده؛
نتایج تحقیقاتی که در مجله The Lancet Europe منتشر شد، نشان می‌دهد غذاهای فوق فرآوری شده گیاهی خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را تا ۵ درصد و خطر مرگ زودرس را تا ۱۳ درصد افزایش می‌دهد.
مطالعات جدید نشان می‌دهد افرادی که مقادیر زیادی از غذاهای فوق‌فرآوری شده مصرف می‌کنند، بیشتر در معرض خطر مرگ زودرس هستند.