پنج شنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۴
تیتر
سرویس
از تاریخ
تا تاریخ
کلید واژه

دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به این باور که مصرف کیک و بیسکویت و آبمیوه برای وعده صبحانه کودکان مناسب است، اعلام کرد: این باور فاقد شواهد علمی بوده و این مواد غذایی نباید در صبحانه کودکان گنجانده شود.
مصرف بیش‌ازحد نمک نه‌تنها بر سلامت قلب تأثیرگذار است، بلکه ممکن است خلق ‌وخوی فرد را نیز تحت تاثیر قرار دهد.
یک فلوشیپ درد با اشاره به اینکه ایجاد دیسک کمر در هر قسمت از ستون فقرات وجود دارد، گفت: اضافه وزن، نوع شغل و ژنتیک خانوادگی از عوامل مؤثری هستند که ریسک ابتلاء به دیسک را افزایش می‌دهند.
دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی درباره باور تغذیه‌ای مبنی بر موثر بودن مصرف زیاد آب در چرب شدن کبد، اعلام کرد که این باور فاقد شواهد علمی بوده و عامل اصلی ایجاد کبد چرب دریافت بیش از اندازه کالری به خصوص از طریق کربوهیدرات است.
دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به باور غلط مبنی بر موثر بودن مصرف آبلیمو و سرکه به صورت ناشتا در لاغر شدن، عنوان کرد که این باور فاقد شواهد علمی کافی بوده و سرکه سیب و آبلیمو به علت اسیدی بودن ممکن است در مصارف زیاد و به صورت ناشتا، برای بدن مضر باشند.
یک مطالعه بین‌المللی جدید، ارتباط قوی بین افسردگی در میانسالی یا سال‌های بعد از آن و افزایش خطر ابتلا به زوال عقل را تأیید کرده است.
دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به باور غلط مبنی بر اینکه "گرسنه ماندن به لاغری کمک می‌کند"، عنوان کرد که این باور فاقد شواهد علمی بوده و پیروی دقیق از یک رژیم اصولی و علمی به شما کمک می‌کند تا گرسنگی احتمالی به دنبال کاهش کالری دریافتی کنترل شود.
مطالعه‌ای که هفت سال زمان برده است، نشان می‌دهد افراد مسنی که ساعات بیشتری را صرف نشستن می‌کنند، حتی آن دسته‌ای که مرتبا ورزش می‌کردند، سریع‌تر دچار کوچک شدن مغز و زوال ذهنی می‌شوند.
بررسی جدید شواهد نشان می‌دهد که هر چه فرد دائماً غذای فوق فرآوری شده بیشتری مصرف کند، خطر مرگ زودرس در او بیشتر می‌شود.
نتایج پژوهشی تازه نشان می‌دهد سالمندانی که از تلفن‌های هوشمند و دستگاه‌های دیجیتال استفاده می‌کنند، با سرعت کمتری دچار افت توانایی‌های ذهنی می‌شوند.
بر اساس داده‌های یک مطالعه بین‌المللی که بار دیگر درخواست‌ها برای کاهش مصرف غذاهای فوق‌فرآوری شده (UPF) را برانگیخته است، مصرف مقادیر زیادی از این گروه مواد غذایی، خطر مرگ زودهنگام را افزایش می‌دهد.
افرادی که مبتلا به بیماری قلبی، دیابت یا چاقی هستند، در مورد شانس زندگی طولانی‌تر با چالش روبه‌رو هستند.
یک متخصص طب ایرانی ضمن تاکید بر نقش کلیدی ورزش در سلامت جسم، گفت: تغذیه مناسب و رعایت تدابیر خواب نقش بسیار مهم و موثری در حفظ سلامت سالمندان دارد.
طبق مطالعه جدیدی که در نشریه «پزشکی طبیعت» (Nature Medicine) منتشر شده است، طول عمر، بیشتر به سبک زندگی و محیط زندگی ارتباط دارد تا به ژنتیک. به عبارت دیگر، فارغ از اینکه بستگان شما چقدر عمر کرده‌اند، می‌توانید برای افزایش طول عمرتان اقدام‌هایی انجام دهید.
یک تحقیق جدید از سوی محققان دانشگاه ناوارا در اسپانیا نشان داده افرادی که به‌ طور دقیق از "رژیم غذایی مدیترانه‌ای" پیروی می‌کنند، کمتر در معرض خطر ابتلا به سرطان‌های مرتبط با چاقی هستند، حتی اگر این رژیم باعث کاهش وزن یا کاهش اندازه‌ دور کمر آن‌ها نشود.
یک مطالعه جدید متابولیت میکروبی خاصی را در میکروبیوم روده شناسایی کرده است که از طریق مدل موش به تنظیم فعالیت مغز مرتبط با اضطراب کمک می‌کند.
مطالعات نشان داده‌اند که بسیاری از کارهای روزمره مانند مسواک زدن یا نحوه بالا رفتن از پله، می‌تواند نشانه‌هایی از زوال عقل را در مراحل اولیه آشکار کند. اکنون به نظر می‌رسد که نحوه غذا خوردن نیز می‌تواند نشان دهد که آیا فرد به زوال عقل از نوع پیشانی‌گیجگاهی مبتلا است یا نه.
«هدر سندیسون»، پزشک طب طبیعی در کتاب جدیدش با عنوان «معکوس کردن آلزایمر» که به‌تازگی منتشر شده است به افرادی که می‌خواهند سلامت مغز خود را بهبود بخشند، توصیه می‌کند رژیم غذایی‌ را دنبال کنند که سطح قند خونشان را ثابت نگه می‌دارد.
تاخیر در به خواب رفتن ممکن است علامت هشدار اولیه از بیماری آلزایمر باشد.
عضو هیات علمی گروه داخلی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه درد و شکستگی های استخوانی، ضعف عضلانی و خستگی می‌تواند علائمی از کمبود ویتامین دی باشد، گفت: بهترین زمان مصرف ویتامین دی در طول روز و همراه با مواد غذایی است.