
کارشناس آزمایشگاه غذا و دارو گفت: استفاده از شیر غیربهداشتی و رنگهای خوراکی مصنوعی مانند تارترازین و سانست یلو در بستنی میتواند سلامت مصرفکننده، بهویژه کودکان را تهدید کند.

مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو نسبت به خطر مسمومیت بوتولیسم در کنسروهای خانگی هشدار داد و بر لزوم رعایت اصول بهداشتی در فرآوری و نگهداری این محصولات تاکید کرد.

معاون برنامهریزی اداره کل داروی سازمان غذا و دارو با اشاره به کمبود جهانی انسولین قلمی نوومیکس، گفت: بخشی از انسولینهای قلمی مورد نیاز بازار از مسیر واردات تأمین میشود.