تیتر
سرویس
از تاریخ
تا تاریخ
کلید واژه

یک متخصص تغذیه بر محدودیت مصرف میوه‌های خشک و ترجیح میوه تازه به منظور تعادل قند خون بیماران دیابتی تأکید کرد.
رئیس اداره آزمایشگاه کنترل غذا و دارو، از برتری نان‌های اصیل ایرانی همچون سنگک، بربری و لواش نسبت به نان‌های صنعتی خبر داد.
یک مطالعه جدید هشدار می‌دهد که خوردن غذاهای فوق فرآوری‌شده- فست فود، تنقلات بسته‌بندی‌شده، وعده‌های غذایی آماده، خطر ابتلا به مشکلات سلامتی مرتبط با دیابت را در بزرگسالان جوان افزایش می‌دهد.
یک فوق تخصص غدد درون‌ریز و متابولیسم گفت: در حال حاضر حدود ۱۱ درصد از جمعیت دنیا به نوعی از دیابت مبتلا هستند و متأسفانه به علت تغییر سبک زندگی، شیوع دیابت رو به افزایش است.
دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به یکی از باورهای نادرست رایج درباره تغذیه بیماران دیابتی اعلام کرد: برخلاف تصور عموم، افراد مبتلا به دیابت لازم نیست مصرف شکر و مواد قندی را به طور کامل کنار بگذارند.
معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، همزمان با فرارسیدن هفته ملی دیابت سال ۱۴۰۴، شعار و روز شمار هفته ملی دیابت سال ۱۴۰۴ را اعلام کرد.
یک فوق تخصص غدد با اشاره به اهمیت تشخیص زودهنگام دیابت گفت: دیابت یکی از شایع‌ترین بیماری‌های متابولیک است که در صورت عدم کنترل می‌تواند عوارض جدی بر سلامت قلب، کلیه‌ها، بینایی و سیستم عصبی ایجاد کند. شناخت علائم اولیه این بیماری نقش مهمی در پیشگیری از پیشرفت آن دارد.
دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، درباره باور نادرستی در میان مردم درباره مصرف شکر قهوه‌ای، تاکید کرد: مصرف شکر قهوه‌ای برای مبتلایان به دیابت محدودیت دارد.
نتایج یک مطالعه بر روی ۱۹۰۰ نفر بیانگر این است که دانه‌های روغنی می‌توانند سطح التهاب را در بدن کاهش دهند و به محافظت در برابر بیماری‌های قلبی و دیابت نوع ۲ کمک کنند.
دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در پاسخ به باوری مبنی بر اینکه افراد دیابتی می‌توانند بدون محدودیت هر میوه‌ای مصرف کنند، عنوان کرد: این باور فاقد شواهد علمی بوده و همه میوه‌ها چه میوه‌های ترش و چه میوه‌های شیرین حاوی کربوهیدرات هستند و قندخون را بالا می‌برند.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران با اشاره به تجویز و مصرف غیرمنطقی دارو در کشور، در عین حال درباره برخی صحبت‌های اخیر در زمینه مصرف بیش از اندازه انسولین در کشور گفت: قرار نیست مصرف انسولین قطع یا مانعی ایجاد شود، زیرا در طول این سال‌ها نشان دادیم که حمایت کاملی از بیماران مبتلا به دیابت کردیم، اما باید آموزش و اطلاع رسانی به بیماران مبتلا به دیابت انجام شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز مطرح کرد
رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز به مناسبت آغاز هفته ملی دیابت گفت: ترویج اهمیت اقدام و اطلاع‌رسانی برای مقابله با دیابت یک مسأله مهم جهانی است و هفته ملی دیابت از 19 آبان‌ماه با شعار با دیابت خوب زندگی کنیم آغاز و تا 25 ادامه خواهد داشت.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز بابیان اینکه شیوع دیابت در افراد بالای ۲۵ سال در استان البرز، ۱۳ درصد است، مطرح کرد: یک‌چهارم افراد دیابتی از بیماری خود اطلاع ندارند که نیاز است افراد بالای ۳۰ سال جهت غربالگری رایگان قند خون به مراکز بهداشتی مراجعه کنند.
یک مطالعه جدید نشان می‌دهد افرادی که دوست دارند تا دیروقت بیدار بمانند، تقریباً ۵۰ درصد بیشتر از افرادی که زودتر به رختخواب می‌روند، در معرض ابتلا به دیابت نوع ۲ هستند.
استادیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در خصوص مصرف روزانه قند ساده برای افراد غیر دیابتی، توضیحاتی داد.
یک مطالعه جدید بر اساس اسکن MRI نشان می‌دهد که دیابت می‌تواند مغز را تا ۴ سال پیر کند.
یک تحقیق جدید حاکی است که مصرف روزانه ۱۵ گرم سوسیس و کالباس کافی است که خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را به میزان ۱۵ درصد افزایش بدهد.
معاون برنامه‌ریزی اداره کل داروی سازمان غذا و دارو با اشاره به کمبود جهانی انسولین قلمی نوومیکس، گفت: بخشی از انسولین‌های قلمی مورد نیاز بازار از مسیر واردات تأمین می‌شود.
سازمان جهانی بهداشت، اخیراً درباره تقلبی بودن برخی از داروهای درمان دیابت نوع ۲ و کاهش وزن هشدار داد.
عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به افت قند خون به عنوان یکی از مشکلات شایع بیماران تزریق کننده انسولین، تاکید کرد: افت قند خون در بیماران دیابتی، خطری است که باید جدی گرفته شود و با تغذیه صحیح می‌توان از آن جلوگیری کرد.