تیتر
سرویس
از تاریخ
تا تاریخ
کلید واژه

مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی، نقش تغذیه مناسب را در کاهش علائم و جلوگیری از پیشرفت بیماری آسم موثر عنوان کرد.
با رعایت روش صحیح تغذیه در ماه رمضان می‌توان بسیاری از مشکلات گوارشی را کاهش داد و حتی از علائم برخی بیماری‌های دستگاه گوارش نیز پیشگیری کرد.
عضو هیات‌ علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در تشریح اصول تغذیه صحیح در فصل بهار گفت: در این فصل از درهم خوری پرهیز شود و مصرف اغذیه‌جات خشک نسبت به آن‌هایی که چرب هستند، برتری دارد.
معاون بهداشت وزارت بهداشت، علت اصلی ۸۰ درصد از مرگ‌ومیرها را ناشی از بیماری‌های غیرواگیر و تغذیه ناسالم عنوان کرد و کفت: بیماری‌هایی مثل سرطان و قلب و عروق مستقیم با تغذیه ارتباط دارند.
یک پزشک و متخصص طب ایرانی تهیه لقمه نان و پنیر و سبزی را به عنوان یک میان وعده با ارزش غذایی بالا و طبع معتدل برای دانش آموزان توصیه کرد و گفت: این هنر والدین است که ذائقه بچه‌ها را با این نوع مواد غذایی هماهنگ کنند.
مطالعاتی که به تازگی انجام شده نشان می‌دهد که رژیم‌های غذایی غنی از روغن زیتون می‌توانند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش دهند و مانع پیشرفت تصلب شرایین شوند.
انسان همواره در جست‌وجوی عمر طولانی است. البته متخصصان هنوز برای برآورده کردن این آرزو به یک راه‌حل قطعی و مشخص نرسیده‌اند اما برای افزودن بر طول عمر توصیه‌های بسیاری مطرح شده است، از جمله هشت راهکار و عادتی که به تازگی در این خصوص اعلام شده است.
کاهش وزن فقط مربوط به آنچه می‌خورید نیست، بلکه به زمان خوردن نیز مربوط می‌شود.
گیاه جعفری بی‌نهایت مفید بوده و حاوی ترکیباتی است که می‌توانند از شما در برابر سرطان دفاع کند.
نتایج مطالعه‌ دانشگاه تافتز آمریکا نشان داد که ۲۰درصد از سالمندان از گاستریت آتروفیک که باعث التهاب مزمن و آسیب به سلول‌های تولیدکننده اسید در معده می‌شود رنج می‌برند.
 بدن انسان در فصل بهار، دچار تغییراتی می‌شود که برای حفظ سلامت نیازمند رعایت نکاتی در زمینه تغذیه هستیم.
وقتی در گلوی‌تان حس خارش و درد دارید، باید از این شش غذا پرهیز کنید در غیر این‌ صورت درد گلویتان تشدید می‌شود.
از اسفناج تا گل کلم
همه می‌دانیم سبزیجات سرشار از فیبر، ویتامین، مواد معدنی و انواع آنتی‌اکسیدان هستند و آنها را باید در یک رژیم غذایی سالم گنجاند. از این خوراکی‌های مغذی می‌توانیم در تهیه انواع سالادها، سوپ‌ها، اسموتی و ساندویچ‌ها استفاده کنیم.
همه ما بار‌ها از مادرانمان و یا متخصصان تغذیه در خصوص لزوم مصرف میوه و سبزیجات شنیده ایم.دلایلی وجود دارد که گفته می‌شود خوردن میوه و سبزیجات را فراموش نکنید. در صورتی که شما از مصرف این مواد غذایی خودداری کنید، در واقع خود را به درد سر انداخته اید.
برخی افراد چای مانده را دوباره گرم و مصرف می کنند اما بهتر است قبل از این کار بدانند خوردن چای مانده و کهنه برای سلامت بدن ضرری دارد یا نه؟
نتایج تحقیقات نشان می‌دهد که نوشیدن قهوه با کاهش خطر از دست دادن حافظه به میزان ۷۰ درصد مرتبط است.