پنج شنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۴

اسامی نامزدهای احراز صلاحیت شده به وزارت کشور ارسال شد

سخنگوی شورای نگهبان با بیان اینکه اسامی نامزدهای احراز صلاحیت‌شده به وزارت کشور ارسال شد، گفت: بعد از اعلام نتایج از فردا مهلت تبلیغات نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری آغاز می‌شود.

سیاسی- رمزگشانیوز؛ هادی طحان نظیف روز یکشنبه در گفت‌وگوی تلویزیونی درخصوص نتایج بررسی صلاحیت‌ها گفت: مهلت رسیدگی ۵ روزه اولیه شورای نگهبان روز گذشته به اتمام رسید.
وی افزود: اعلام کرده بودیم بخشی از زمان ۵ روز دوم را استفاده خواهیم کرد اما این قول را داده بودیم که به محض اینکه بررسی‌ها به اتمام برسد و به جمع‌بندی برسیم بلافاصله نتایج را به مردم اعلام کنیم.
طحان نظیف گفت: جلسات به صورت فشرده و پی در پی برگزار شد، امروز اتمام بررسی‌های صلاحیت داوطلبان چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری را داشتیم و دقایقی قبل هم اسامی نامزدهای تایید صلاحیت‌شده به وزارت کشور اعلام شد. ان‌شاءالله همکارانمان در وزارت کشور اسامی را براساس قانون به مردم عزیز اعلام خواهند کرد.
وی تاکید کرد: این نکته را هم متذکر شوم که بعد از اعلام نتایج از فردا مهلت تبلیغات نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری آغاز می‌شود و ان‌شاءالله با این تبلیغات و آشنایی که مردم پیدا می‌کنند و تمهیداتی که اندیشیده شده شاهد برگزاری انتخابات پرشور و رقابتی در طراز ملت ایران باشیم.









 
لینک کوتاه
اخبار مرتبط
نظرات شما
0 نظر
ارسال نظرات