سه شنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴

رکورد هفت‌ ساله تولید نفت با افزایش ظرفیت میادین شکسته شد

وزیر نفت با اشاره به اقدامات انجام‌شده در میادین نفتی کشور اعلام کرد: با اجرای عملیات حفاری درون‌میدانی، تعمیر چاه‌ها و بهره‌برداری بخشی از ظرفیت میدان آزادگان، رکورد تولید نفت در طول هفت سال گذشته شکسته شد.

نفت و انرژی- رمزگشانیوز؛ پایگاه اطلاع‌رسانی دولت نوشت: محسن پاک‌نژاد تصریح کرد: ما توانستیم رکورد تولید نفت در طول هفت سال گذشته را جا‌به‌جا کنیم.
وی‌ افزود: با اقداماتی که در میادین نفتی انجام گرفته همکاران ما با تدابیر خوبی اتخاذ کردند که شامل حفاری درون میدانی است که بر روی چاه‌ها انجام شده، همچنین اقداماتی در حوزه تاسیسات سطح العرضی انجام شد.
وزیر نفت ادامه داد: همچنین بخشی از ظرفیت مرکز فرآورش نفت خام تولیدی میدان آزادگان عملیاتی شد. این‌ها کمک کرده تا افزایش تولید قابل ملاحظه‌ای داشته باشیم که این میزان در طول هفت سال گذشته یک رکورد است.








 
لینک کوتاه
اخبار مرتبط
نظرات شما
0 نظر
ارسال نظرات