پنج شنبه ۲۷ تیر ۱۴۰۴

تنها ۱۴ درصد از حجم مخازن سدهای تهران پر است

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای تهران گفت: از ابتدای سال آبی جاری تاکنون ۱۵۳ میلیمتر بارندگی در این استان ثبت شده و اکنون تنها ۱۴ درصد از حجم مخازن سدهای تهران پر است.

آب و انرژی- رمزگشانیوز؛ وزارت نیرو نوشت: بهزاد پارسا با بیان اینکه امسال پنجمین سالی است که کم بارشی را در استان تهران پشت سر می گذاریم و طی ۶۰ سال گذشته بارندگی سال جاری بی سابقه بوده است، ادامه داد: از ابتدای سال آبی تاکنون ۱۵۳ میلی متر بارندگی ثبت شده که نسبت به میانگین بلندمدت کاهش ۴۴ درصدی و نسبت به سال گذشته کاهس ۳۳ درصدی را نشان می دهد.
مدیرعامل آب منطقه ای تهران با بیان اینکه با توجه به استمرار این خشکسالی طی ۵ سال گذشته سطح آب‌های سطحی و زیرزمینی به شدت کاهش پیدا کرده و اکنون در شرایط بسیار سخت آبی قرار داریم، خاطرنشان کرد: طی مطالعات انجام شده و آمار رسمی در ۶۰ سال گذشته به دلیل نبود بارش‌های موثر امسال بدترین سال آبی است.
پارسا ادامه داد: حتی فصل بهار که فصل مناسبی برای بارش ها بوده و می توانستبم با ذوب برف رواناب و سیلاب داشته باشیم که سبب پرشدن مخازن شود اما بارش‌های خوبی نداشتیم و در اردیبهشت ماه سال جاری نسبت به میانگین بلند مدت ۹۱ درصد کمتر بارش ثبت شده است.
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای تهران گفت: مجموع این عوامل موجب شده که اکنون حجم مخازن موثر تامین کننده آب شرب تهران به ۱۴ درصد برسد.
وی خاطرنشان کرد: با آغاز فصل گرما نیازمند مدیریت مصرف منابع آبی هستیم و سدهای موثر ما نسبت به سال گذشته ۱۷۰ میلیون مترمکعب کمتر آب دارند و نسبت به میانگین بلند مدت نیز ۴۰۰ میلبون مترمکعب کسری مخزن مشاهده می‌شود.
پارسا با تاکید بر اینکه شهروندان در خشکسالی ها همراهی بسیار خوبی با متولیان منابع آبی داشته‌اند و این شرکت توانست از طریق طرح‌ها و پروژه‌ها منابع آبی را مدبریت کند، گفت: از شهروندان تقاضا داریم تا با کاهش ۲۰ درصدی و رعایت الگوی مصرف آب در منزل و مصارف خانگی مسولان را همراهی کرده تا با کمتربن تنش تابستان امسال را پشت سربگذاریم.









 
لینک کوتاه
اخبار مرتبط
نظرات شما
0 نظر
ارسال نظرات