دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳

وزیر جهاد کشاورزی

کالاهای اساسی ماه رمضان و شب عید تامین است

وزیر جهاد کشاورزی گفت: کالاهای اساسی برای ماه مبارک رمضان و شب عید به میزان کافی تدارک شده است و مردم نگرانی در این خصوص نداشته باشند.

کشاورزی- رمزگشانیوز؛ وزارت جهاد کشاورزی نوشت: غلامرضا نوری قزلجه درباره تامین کالاهای اساسی ماه مبارک رمضان و شب عید افزود: از یک ماه گذشته ستاد مربوطه در وزارت جهاد کشاورزی شکل گرفت و تمهیدات لازم برای آماده سازی ذخایر راهبردی کشور اندیشیده شد که اکنون در وضعیت خوبی قرار دارد.
وزیر جهاد کشاورزی تصریح‌کرد: ذخایر مربوط به شب عید و ماه مبارک رمضان در وضعیت خوبی قرار دارد و به حد کافی در مرکز و استان‌ها تامین شده است.
وی اظهار کرد: بر این اساس، مشکل خاصی در تامین کالاهای اساسی ماه مبارک رمضان و شب عید نداریم و مردم با خیال راحت بر سر سفره افطار و هفت سین خواهند نشست.





 
لینک کوتاه
اخبار مرتبط
نظرات شما
0 نظر
ارسال نظرات