printlogo


در اولین جلسه اجرایی بیمه اجتماعی اهالی فرهنگ و هنر و اصحاب رسانه مطرح شد:
افرادی که شرایط بیمه در صندوق هنر را ندارند بیمه اجتماعی می‌شوند
افرادی که شرایط بیمه در صندوق هنر را ندارند بیمه اجتماعی می‌شوند
کد خبر: 9046
مدیر صندوق بیمه کشاورزان، روستاییان و عشایر در استان البرز گفت: تدابیری اندیشه شده تا افرادی که امکان ثبت‌نام در صندوق هنر را ندارند، بتوانند بیمه اجتماعی  اصحاب فرهنگ، ورزشکاران و‌ هنرمندان را داشته باشند.
به گزارش رمزگشانیوز؛  در جلسه اجرایی بیمه اجتماعی برای اهالی فرهنگ و هنر و اصحاب رسانه که با حضور «هادی بشیری» ، عباس زاده رئیس خانه مطبوعات، نوروزی معاون فرهنگی ارشاد در سالن گفتگوی اداره کل ارشاد برگزار شد، بشیری در خصوص بیمه ورزشکاران و اهالی رسانه گفت:  تدابیری اندیشه شده که افرادی که امکان ثبت‌نام در صندوق هنر را ندارند، بتوانند بیمه اجتماعی  اصحاب فرهنگ، ورزشکاران و‌ هنرمندان را داشته باشند.

هادی بشیری ادامه داد: این بیمه را به نام  بیمه کشاورزان، روستاییان و عشایر نیز می‌شناسند، زیرا تا کنون بشترین اعضای آن را روستاییان، عشایر و کشاورزان زحمت‌کش کشورمان تشکیل می‌دادند.

بشیری گفت:  تشکیل صندوق بیمه روستایی و عشایر بر اساس قانون ساختار نظام جامع رفاه و تامین در سال  ۱۳۸۳  تصویب‌ شد. این صندوق کنار تأمین اجتماعی، بازنشستگی کشوری نیروهای مسلح جزو چهار صندوق بزرگ بیمه‌ای کشور است.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی با اشاره به مبلغ حق بیمه حداکثر ۱۳۳ هزار تومان در ماه گفت: بیمه شده در ماه حداکثر ۱۳۳ هزارتومان پرداخت می‌کند و مابقی مبلغ که حدود ۷۰ درصد است را دولت پرداخت می کند.

وی ضمن تشریح خدمات صندوق گفت: این خدمات شامل  سه دسته است: مستمری از کار افتادگی برای افراد تحت پوشش بیمه روستایی که حداقل یک سال سابقه بیمه دارند، چنانچه در اثر کار یا بیماری دچار از کار افتادگی شوند، می‌توانند با مراجعه به کمیسیون پزشکی و پس از تأیید از کارافتادگی کلی توسط پزشک، مستمری از کار افتادگی دریافت کنند. البته شرط دیگر این است که بیمه شده تا پایان سالی که بیماری آن‌ها آغاز شده است یا حادثه‌ای که دلیل از کارافتادگی است رخ داده است، حق بیمه ۹۰ روز را پرداخت کرده باشند.

وی دومین نوع خدمات را مستمری پیری یا بازنشستگی اعلام کرد و افزود: برای دریافت این مستمری شرط سنی وجود دارد. چنانچه بیمه شده ۱۵ سال سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشد و حداقل ۶۵ سال داشته باشد یا اگر سابقه بیمه فرد ۱۰ سال باشد و ۷۰ ساله باشد، این مستمری پرداخت خواهد شد.

سومین دسته خدماتی که بشیری به آن اشاره کرد، مستمری بازماندگان افرادی  است که در تکفل بیمه شده هستند و پس از فوت او می‌توانند مستمری دریافت کنند.

وی گفت: به طور کلی، ۱۵ درصد از درآمد بیمه شده، به عنوان حق بیمه محاسبه می‌شود که از این ۱۵ درصد ۵ درصد سهم بیمه شده و ۱۰ درصد باقی مانده، سهم دولت است.

بشیری در خصوص جا‌به‌جایی سابقه بیمه خود در صندوق‌های مختلف گفت: افرادی که تحت سایر صندوق‌های تأمین اجتماعی هستند، می‌توانند با انتقال سابقه خود به بیمه روستایی چنین تغییری را  انجام دهند، و بالعکس این موضوع نیز امکان‌پذیر است.
 
لینک مطلب: http://ramzgoshanews.ir/News/item/9046