به گزارش رمزگشانیوز؛ «نادر ثناگو مطلق» ضمن بیان این مهم، افزود: هم اکنون بیش از 270 واحد تولیدی و صنعتی در پیام مستقر هستند که از این تعداد 100 واحد فعال و ۱۶ واحد دارای گواهی دانش بنیان هستند.
وی اضافه کرد: در کنار توسعه زیر ساختها به عنوان یکی از برنامههای مهم در منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بینالمللی پیام با هدف استقرار هر چه بیشتر شرکتها در این منطقه، مشوقهایی از جمله حداکثر ۲۵ درصد تخفیف به شرکتهای دانش بنیان قابل ارائه است.
ثناگو مطلق ادامه داد: در کنار توافقاتی با بانکها با هدف ایجاد شغل و ارائه تسهیلات از سوی آنها به فعالان اقتصادی، به دنبال این هستیم تا فضایی را در پیام ایجاد تا در سایه تعامل ارتباطات صنعت با دانشگاه از فعالیت هر چه بیشتر شرکتهای دانش بنیان و استارتاپهای حوزه ارتباطات حمایت کنیم.
وی با بیان اینکه با استقرار این شرکتهای دانشبنیان زمینه اشتغال قریب به ۱۵۰ نفر به صورت مستقیم فراهم شده، اظهار کرد: مرکز داده، تولید تجهیزات الکترونیک و سیستمهای کنترل، اتوماسیون و مانیتورینگ، ابزار دقیق، تولید دستگاه سونوگرافی و اکوکاردیوگرافی، تولید تجهیزات نفت، گاز، پتروشیمی و نیروگاهی و تولید کاتالیزورهای صنایع نفت و گاز و پتروشیمی از جمله محصولاتی است که توسط این شرکت های دانش بنیان مستقر در پیام تولید و به بازار ارائه میشود.
وی با اشاره به ارزش سرمایه گذاری بالغ بر یک هزار و 200 میلیارد ریالی این شرکتها در منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام افزود: این آمادگی در منطقه برای جذب و استقرار هر چه بیشتر سرمایه گذاران در بخش شرکتهای دانش بنیان و فناوریهای نوین وجود دارد.
مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به راهاندازی فاز چهار در این منطقه با اولویت شرکتهای دانش بنیان در بخش آی.تی و آی.سی.تی تصریح کرد: به همین منظور بالغ بر ۲۰ هکتار برای استقرار این شرکت ها در نظر گرفته شده است.
انتهای پیام/