به گزارش رمزگشانیوز؛ این دوره آموزشی ۸ ساعته، در آستانه هفته ملی کودک و با هدف آشنایی بیشتر مربیان کانون با بازی های رایانهای و رسانههای دیجیتال دنیای کودکان و نوجوانان در سه روز و در قالب ویدیو کنفرانس برای فراگیران تعریف شده که بخش اول آن روزهای چهارشنبه و پنجشنبه ۷ و ۸ مهر ماه با حضور «هادی تنها» از اساتید سازمان مدیریت استان البرز برگزار شد .
«تنها» به عنوان روانشناس و مشاور در این دوره در خصوص تعریف بازیها، اهمیت وضرورت بازی برای کودکان و نقش تربیتی آن، تقسیم بندی انواع بازیها از دیدگاه متخصصان مختلف، جایگاه و اهمیت بازیهای فردی و گروهی، حضور والدین و مربیان در بازی، معرفی بازیهای رایانهای و مزایا و معایب آن مطالبی را عنوان کرد.
بازی تجربهی اصلی کودک برای درک جهان است
این مدرس، بازی مناسب را راهی برای کشف جهان و درک آن برای کودک عنوان کرد و افزود، بازی این موقعیت را ایجاد میکند که کودک خود را در جایگاههای مختلف واقعی حس کرده و درک بهتری از محیط پیرامون خود پیدا کند.
این روانشناس همچنین بازی را فرصتی برای ورود بزرگسالان به دنیای کودکان و نوجوانان و شناخت استعدادها، توانمندی ها و خلاقیت آنان عنوان کرده و در خصوص نقش والدین و مربیان در بازی کودکان و نوجوانان سخن گفت و خطاب به مربیان گفت بزرگسالان هیچگاه نباید بازی را وسیله و ابزار سنجش، مقایسه و قضاوت کودکان قرار دهند.
بیان مطالبی در خصوص انواع رسانههای دیجیتال، تفاوتهای آموزش در محیط حقیقی و مجازی، مزایا و معایب بازیهای رایانهای با تاکید بر نقش این بازیها در ایجاد شناخت، هوشیار نگه داشتن ذهن و درمانگری، و هم چنین آسیبهای آنها در سه سطح روانی، جسمی و اجتماعی از مهمترین مباحث مطرح شده در بخش اول این دورهی آموزشی بود .
در بخشهایی از این دوره نیز مربیان هر دو استان به بیان دیدگاهها، تجربیات و سوالات خود در این حوزه پرداختند.
انتهای پیام/