به گزارش رمزگشانیوز به نقل از ایسنا، در این مطالعه توسط متخصصان دانشگاه میشیگان غذاها بر حسب دقایقی که طول عمر انسان به واسطه خوردن آنها کاهش می یابد، دسته بندی شدهاند و یافتهها نشان داد که مصرف نوشیدنیهای قندی، هات داگ، همبرگر و فست فودها بیشترین ارتباط را با کاهش طول عمر انسان در بین سایر مواد غذایی دارد و این در حالی است که میوه ها، سبزیجات، غلات خام و غلات پخته شده نیز بیشترین فایده را برای سلامتی دارند.
بر اساس این تحقیق، گوشتهای فرآوری شده و نوشیدنیهای شیرین در بین اصلیترین مواد غذایی هستند که طول عمر انسان را کاهش می دهند.
به طور دقیق تر، محققان دریافتند که مصرف یک وعده غذایی که شامل ۸۵ گرم بال مرغ است به دلیل سدیم و اسیدهای چرب مضر ترانس باعث کاهش ۳.۳ دقیقه از عمر فرد مصرف کننده می شود.
همچنین غذاهایی مانند بادام زمینی شور، ماهی پخته شده و برنج با لوبیا نیز باعث افزایش طول عمر بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه میشوند.
به گزارش فاکس نیوز، جایگزین کردن میوه، سبزیجات، آجیل، حبوبات و برخی غذاهای دریایی تنها به جای ۱۰ درصد از کالری روزانه که از طریق گوشتهای فرآوری شده تامین می شود، می تواند نقش مهمی را در حفظ سلامت انسان ایفا کند.
انتهای پیام/