به گزارش رمزگشانیوز با توجه به اهمیت جشنواره بینالمللی قصهگویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از زمان دریافت شیوهنامه، جلسات متعددی به منظور برنامهریزی و افزایش میزان مشارکت مربیان، اعضا، خانوادهها و سایر علاقه مندان در البرز برگزار شده است .
«قاسم سلیمانی» مدیر کل کانون البرز و رییس جشنواره قصهگویی کانون در این استان، در نشست با مربیان فرهنگی بیان کرد: با توجه به اینکه در حال حاضر بخش زیادی از فعالیتها به جهت شرایط فعلی جامعه در فضای مجازی برگزار میشود، کانون نیز در یک سال و نیم گذشته تلاش کرده تا خود را با فضای جامعه و مخاطبان همگام سازد و در این مسیر از تمام امکانات و ظرفیتها برای ارتباط مناسب با مخاطبان استفاده کرده است.
سلیمانی ادامه داد: افزودن شدن بخشهای متنوع و تغییر در برخی بخشهای جشنواره امسال، میتواند بر مشارکت خانوادهها بیفزاید و این امر نیاز به راهنمایی تخصصی خواهد داشت و حتما توسط کارشناسان استان همفکری مناسب با مربیان به جهت راهنمایی صحیح اعضا و خانوادهها صورت خواهد گرفت.
رییس جشنواره قصهگویی در استان البرز ضمن اشاره به تاثیرات تربیتی و اخلاقی قصهها و نقش زیر ساختی این فعالیت برای دیگر برنامهها درباره لزوم بیان مشکلات و آسیبشناسی تمام فعالیتها به ویژه کارگاههای برخط و قصهگویی و بیان مشکلات موجود و راهکارها و ایدههای خلاق گفت «وظیفه ما پاسخ مناسب به انتظار خانوادهها است» بنابر این باید با شناسایی نقاط ضعف و تلاش در جهت رفع آنها خدمات شایستهای را به خانوادهها منتقل کنیم و مربیان فرهنگی در این زمینه نقش بسیار موثری خواهند داشت.
این مقام مسوول در پایان گفت: ما در کانون به دنبال مدیریت مشارکتی هستیم و معتقدیم باید با فعالیتهای خوب به خانوادهها مراجعه کنیم و این کار مستلزم همراهی همه همکاران است.
«مهری فلاح» معاون فرهنگی اجرایی کانون البرز و مدیر اجرایی جشنواره قصهگویی استان البرز نیز در سخنانی داشتن روحیه قوی و آرامش را شرط اصلی هدایت و راهنمایی درست اعضا دانست و از مربیان فرهنگی خواست که مشکلاتی را که در حین کار با آن مواجه هستند در زمان مناسب و به صورت صحیح انتقال داده تا همه همکاران بخشهای مختلف با همدلی و همکاری در صدد حل آن بر آیند.
فلاح همچنین با اشاره به تهیه جدول زمانبندی و تعیین شرح وظایف و سپردن مسوولیتها به افراد مختلف برای اجرای هر چه بهتر مرحله استانی بیست و سومین جشنواره بینالمللی قصهگویی، خواستار توجه هر چه بیشتر مربیان به دستورالعملها و مکاتبات، و مشارکت حداکثری مربیان در بیست و سومین جشنواره بینالمللی قصهگویی شد و با اشاره به سختیهای فعالیت مجازی به ویژه در تعامل با کودکان و نوجوانان در خصوص لزوم جلب مشارکت والدین و انتقال آموزش های صحیح به آنان سخن گفت.
در ادامه این نشست مربیان فرهنگی مراکز مشکلات و پرسشهای خود در زمینه مهلت ارسال آثار جشنواره در بخش ملی، نحوه تولید آثار، ثبت نام در سایت، بارگذاری، تغییرات بخش ۹۰ ثانیهای، بخش جدید پادکست، ضرورت برگزاری آموزش در برخی بخشها، گروه سنی فعالیتهای مجازی و تنوع کارگاهها، لزوم راهاندازی گروه ویژه قصهگویی در برنامه نرم افزاری کانون، تجلیل از اعضا و مربیان، لزوم برگزاری جلسات تکمیلی، کارگاههای مجازی را مطرح کردند .
کارشناسان فرهنگی، هنری و آموزش نیز در سخنانی در مورد لزوم توجه مستمر به فعالیت قصهگویی، حضور و مشارکت فعال اعضا، مربیان و علاقهمندان در انجمن قصهگویی، برگزاری دورههای آموزشی با توجه به نیاز قصهگویان با تایید واحد اموزش و پژوهش کشور، امکان استفاده از فیلمهای آموزشی سامانه آموزش در خصوص تولید پادکست، لزوم داشتن آرشیو فعالیت هر مربی فرهنگی و ضرورت جلب مشارکت کودکان و نوجوانان و خانوادههای آنان و لزوم توجه به جدول زمانبندی استانی سخن گفتند.
گفتنی است که نشست رییس، مدیر اجرایی و کارشناسان عضو دبیرخانه قصهگویی استان البرز و مربیان فرهنگی مراکز با توجه به رعایت دستورالعملهای بهداشتی در دو زمان جداگانه با حضور مربیان مراکز فرهنگی، هنری در روز یکشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ برگزار شد .
بیستوسومین جشنواره بینالمللی قصهگویی به دلیل شیوع بیماری کرونا به صورت مجازی برگزار خواهد شد و علاقهمندان به شرکت در این جشنواره میتوانند برای مطالعه فراخوان و ثبتنام در آن به پایگاه جشنواره به نشانی www.kanoonfest.ir مراجعه کنند.
انتهای پیام/