printlogo


عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی البرز تاکید کرد:
لزوم ترسیم نقشه راه برای شهرک های صنعتی
لزوم ترسیم نقشه راه برای شهرک های صنعتی
کد خبر: 3978
عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی البرز، با ابراز تاسف از اینکه برخی از صنایع به دلیل نداشتن استراتژی و نقشه راه ورشکسته شده‌اند، گفت: به دلیل نبود این نقشه راه از وزرات صمت گلایه‌مند هستیم.
به گزارش رمزگشانیوز  «رحیم بنامولایی» روز بیستم دیماه سال جاری در آئین تجلیل از برگزیدگان نخستین جشنواره ملی طرح ها، پایان نامه ها و رساله های دانشجویی کاربردی کارفرما محور «امیرکبیر» بیان کرد: بحث تعامل صنعت و دانشگاه از سال ۹۳ در اتاق بازرگانی شکل گرفت و از آن سال تاکنون در استان اقدامات لازم برای گسترش تعامل و ارتباط بیشتر میان این دو حوزه را پیش برده ایم.

وی با تاکید بر ضرورت تغییر رویه دیدگاه ها در تبیین مسایل علمی دانشگاه، گفت: تعامل صنعت و دانشگاه کاری بزرگ است که این مهم توسط اتاق بازرگانی استان البرز پیگیری شده است.

رئیس شورای سیاست گذاری جشنواره امیرکبیر و عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی البرز در ادامه از اهمیت حرکت دانشگاه ها به سمت مهارت ­ محور شدن سخن گفت و افزود: به مرور این شاکله را در استان به وجود آوردیم که امروز یکی از نتایج مهم آن در راستای تعامل صنعت و دانشگاه و در قالب برگزاری جشنواره امیرکبیر نتیجه داده است.

وی با این توضیح که در حال حاضر بخشی از صنعت کشور سنتی و بخشی دیگر کاملا علمی و برپایه دانش است، تاکید کرد: تبدیل بخش های سنتی صنعت به حوزه مبتنی بر علم روز، نیازمند تغییر دیدگاه ها است و نباید به برخی تولیدات نگاه انحصاری شود.

بنامولایی با این توضیح که هنوز قانون جامع و روزآمدی برای مالکیت فکری در کشور نداریم، گفت: امید است که مجلس در این دوره، قانون مورد نظر را در دستور کار قرار دهد و قوانینی به روز وضع شود تا در قالب آن، صاحبان صنایع کشور بتوانند در امنیت کامل محصولات خود را تولید کنند و رقابت در تولید معنا پیدا کند.

رئیس شورای سیاست گذاری جشنواره امیرکبیر با اشاره به زمان و هزینه ای که برای تحصیلات دکتری در کشور صرف می شود، افزود: در مقابل صرف این موارد باید یک خروجی مناسب داشته باشیم.

وی با ابراز ناراحتی از اینکه در حال حاضر پایان نامه‌های دانشجویی در مقابل دانشگاه تهران خرید و فروش می شود، عنوان کرد: در این مورد ضعیف عمل کرده ایم‌ و این اصلا خوب نیست که در خصوص سرنوشت پایان نامه ها به این نقطه رسیده ایم.

بنامولایی در مورد اهمیت ادغام علم دانشگاهی و تجارب نهفته در طرح ها و پایان نامه های دانشگاهی در صنعت گفت: می طلبد که در کسب و کارها اقدامات نوین انجام شده و جایگزین بدعت های غلط قبلی شود.

وی ضمن اشاره به مواردی که از سوی اتاق بازرگانی در قالب حمایت از دانش بنیان ها و گروه های استارت آپی در سال های اخیر انجام شده است، گفت: قرار بود طرح ها و رساله‌های منتخب جشنواره امیرکبیر در قالب یک جشن ملی در کل کشور معرفی شود که امسال به دلیل شیوع بیماری کرونا و رعایت پروتکل‌های آن، شرایطش مهیا نبود.

رئیس شورای سیاست گذاری جشنواره امیرکبیر عنوان کرد: امید است این اقدامات کارفرما محور در دیگر حوزه ها از جمله خدمات بازرگانی، مالی، فنی- مهندسی وارد شود و در این راستا نیاز به تغییر و تحول در دیدگاه های موجود است.

وی ابراز امیدواری کرد که تولید دانش و کاربردی کردن آن در عمل نیز اجرایی شود و افزود: باید در کسب و کار نوین، مباحثی از جمله تجاری سازی ایده ها و مشارکت در تولید را توسعه دهیم تا بتوانیم جوانان صاحب ایده  را به  تولید بدون کارخانه سوق داده و در این شاخه ساماندهی کنیم.

به گفته بنامولایی، باید ظرفیت های خالی موجود را شناسایی کرده و از طرفی با توجه به اهمیت اقتصاد مقاومتی و دغدغه رهبر معظم انقلاب در این مورد، در شاخه‌های مختلف از جمله صنعت، از ظرفیت‎های موجود برای پرکردن این خلاء‌ها استفاده بهینه شود.

وی با ابراز تاسف از اینکه برخی از صنایع به دلیل نداشتن استراتژی و نقشه راه ورشکسته شده‌اند، افزود: به دلیل نبود این نقشه راه از وزرات صمت گلایه‌مند هستیم. باید شهرک‌های تحقیقاتی در کنار شهرک های صنعتی به منظور ترسیم این نقشه راه ایجاد شود.

رئیس شورای سیاست گذاری جشنواره امیرکبیر با اشاره به اینکه در بحث های مالی حوزه صنعت، هنوز قیمت به روز حساب شده بر پایه حسابرسی صنعتی نداربم، گفت: از طرفی در عارضه یابی‌ها در این بخش نیز مشکلاتی وجود دارد.

وی در پایان عنوان کرد: امید است که اخلاق اسلامی در کسب و کار رعایت شود تا با بهره‌برداری از علم، دانش و صنعت با هم افزایی و نگاه تحولی  در مسیر تصمیم گیری ها در گام دوم انقلاب پیش رویم و موجب تغییراتی در سطح خاورمیانه شویم.

انتهای پیام/
لینک مطلب: http://ramzgoshanews.ir/News/item/3978