به گزارش رمزگشانیوز «علیرضا عباسی» در این دیدار ضمن تسلیت ایام فاطمیه و شهادت سردار سلیمانی و درگذشت حضرت آیتالله مصباح یزدی از تلاش تمام دستاندرکاران در حوزه فرهنگ تشکر کرد و ضمن تشکر از مسوولان کانون البرز در سخنانی گفت: انقلاب ما یک انقلاب فرهنگی بود.
این مقام مسوول با اشاره به انقلاب شکوهمند اسلامی ایران و چگونگی شکلگیری آن از سال ۱۳۴۲ به پخش شدن اعلامیهها و بیانیههای امام راحل(ره) اشاره کرد و با بیان اینکه انقلاب ما از ابتدا در قالب فعالیتهای فرهنگی شروع شد، افزود: امروزه نیز دشمنان برای ضربه زدن به انقلاب یقیناً بر روی از بین بردن فرهنگ سرمایهگذاری خواهند کرد، پس وظیفه مسوولان و متولیان فرهنگی سنگین است و این عزیزان باید توجه جدی به حوزه فرهنگ داشته باشند. به ویژه اگر بنیانهای فرهنگی کودک و نوجوان درست گذاشته شود، یعنی که ما انقلاب را بیمه کردهایم.
عباسی همچنین گفت: مسوولان امور فرهنگی نباید نگاه سطحی به فعالیت خود داشته باشند که اگر غیر این باشد یقینا مشکلات جدی در آینده خواهیم داشت.
این مقام مسوول اهمیت کار فرهنگی را بسیار مهم دانست و گفت: اگر رویشی در نظام داشتهایم از مراکز فرهنگی بوده و اگر خدای نکرده ریزشی هم وجود داشته باشد از همین مراکز خواهد بود .
نماینده کرج در مجلس شواری اسلامی با اشاره به اهمیت کار برای کودکان و نوجوانان گفت: در امور فرهنگی نتیجه کار امروز در بیست سال آتی مشخص خواهد شد و نهادهای فرهنگی کودکان و نوجوانان را از امروز برای بیست سال آینده تربیت خواهند کرد.
عباسی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری و اهمیت جهش تولید و رونق اقتصاد گفت: ما باید کودکان و نوجوانان را مهارتمحور تربیت کنیم تا برنامهریزی بهتری برای زندگی و آینده خود داشته باشند.
وی همچنین در بخش پایانی سخنانش با اشاره به ضرورت تربیت مدیران اسلامی برای رسیدن به اهداف عالیه انقلاب اسلامی و تمدن اسلامی به لزوم برنامهریزی برای افزایش سرانه مطالعه و اشتراکگذاری امکانات و استفاده از بستر مساجد و پایگاههای بسیج و حوزهها برای تولید فکر و رسیدن به اهداف والای تربیتی تاکید کرد و گفت: در ابتدای امر مربیان خود باید بنیان فکری اسلامی داشته باشند تا در نهایت بتوانند نسل آینده را به درستی به عنوان مدیران اسلامی کارآمد تربیت کنند.
در ابتدای این نشست و قبل از سخنان نماینده کرج در مجلس شورای اسلامی، مدیر کل کانون البرز در سخنانی به صورت مختصر کانون و فعالیتهای شاخص آن را معرفی کرد.
«قاسم سلیمانی» با اشاره به ماموریت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مبنی بر غنیسازی اوقات فراغت کودکان و نوجوانان بر اساس نظام تعلیم و تربیت اسلامی، در رابطه با گروه خدمات گیرندگان کانون و فعالیتهای جدید آن سخن گفته و توجه به پایدارسازی اعضای نوجوان در قالب تشکیل انجمنهای تخصصی و گسترش خدمات به مناطق حاشیهنشین شهری و روستایی و همچنین اجرای فعالیتهای مناسب در قالب «پیک امید» را از اقدامات شایسته کانون در کشور و استان البرز دانست.
وی در ادامه به پتانسیلهای موجود در کانون به عنوان یک دستگاه فرهنگی اشاره کرده و در خصوص فعالیتهای دو سال اخیر کانون استان در حوزه گسترش مراکز و توسعه خدمات به هم استانیها و فعالیتهای ویژه کانون زبان ایران سخن گفت.
سلیمانی در بخشی از سخنانش با ارائه گزارش مشروح فعالیتها در قالب لوح فشرده به نحوه عملکرد کانون در موقعیت کنونی کشور با توجه به شیوع ویروس کرونا و ارائه خدمات در قالب کارگاه های مجازی و چگونگی حضور کودکان و نوجوانان در این کارگاهها ومیزان استقبال از آنها و وضعیت قابل قبول استان اشاره کرد.
مدیر کل کانون در بخش دیگری از سخنان خود با بیان شرایط بودجهای این نهاد اشاره کرده و افزود: با توجه به این که کانون در شرایط فعلی با مشکلات مالی مواجه شده است امیدواریم حمایت نمایندگان مجلس شورای اسلامی سبب تامین منابع مالی مورد نیاز شود .
وی در پایان گفتههای خود یکی از اولویتهای درخواستی کانون استان را تهیه خودرو برای کتابخانه سیار شهری و روستایی و گسترش خدمات به کودکان و نوجوانان تمامی مناطق استان البرز و شهر کرج عنوان کرد.
«مهری فلاح» معاون فرهنگی اجرایی کانون استان البرز نیز ضمن بیان تاثیرات کانون بر مخاطبان و خانوادهها، هدف کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان را رشد و پرورش استعدادهای کودکان و نوجوانان دانسته و افزود: ما در کانون نه تنها آموزشهای مناسب به کودکان و نوجوانان خواهیم داد بلکه به ارتقاء شخصیت اعضا و شناسایی زمینههای استعدادشان نیز کمک خواهیم کرد.
وی برخی از فعالیتهای تخصصی از جمله نجوم، انجمنها و کارگاه های مهارتهای زندگی و رویکردجدید کانون در این حوزهها را نیز تشریح کرد.
مدیر کل کانون در پایان این نشست که ساعت ۱۳ روز سهشنبه ۱۶ دی ماه ۱۳۹۹ با حضور مدیرکل، معاون، مسوول حراست و جمعی از کارشناسان در دفتر علیرضا عباسی برگزار شد، ضمن جمعبندی مباحث مطرح شده و ضرورت گسترش خدمات به ویژه در قالب خدمات سیار و اشاره به تجربیات کانون استان در بهرهگیری از شرکای فرهنگی، ابراز امیدواری کرد که با نگاه ویژه مسوولان استان به کانون، این نهاد بتواند همچون گذشته به ماموریتها و اهداف خود دست یافته و خدمات را به مناطقی که امکان دسترسی به فعالیتهای کانون ندارند را فراهم کنند.
انتهای پیام