بانوی مددجوی کمیته امداد البرز با حمایت این نهاد و دریافت وام قرضالحسنه اشتغال، ضمن راهاندازی کارگاه تولیدی عروسکسازی و خودکفایی برای ۲۲ نفر کارآفرینی کرده و یکی از الگوهای سال رونق تولید است.
به گزارش رمزگشا نیوز از کرج، بانوی مددجوی البرزی با بیان رنجهای زندگی و در تشریح مسیر سخت موفقیت گفت: در سن ۱۸ سالگی با پسرعمویم ازدواج کردم. پس از مدتی همسرم که در یک شرکت مشغول کار بود به دلیل بدهی و عدم توانایی در تسویه حساب با طلبکاران راهی زندان شد. من ماندم با دو فرزند کوچک و بار سنگین یک زندگی، بنابراین تصمیم گرفتم دستم را روی زانوی خودم بگذارم و برای نجات از این وضعیت تلاش کنم. بر اساس علاقهام به یک مرکز فنی و حرفه ای مراجعه کردم و دوره آموزش عروسک دوزی را گذراندم و پس از مدتی در یکی از فرهنگسراهای شهرداری به عنوان مربی آموزشی مشغول بهکار شدم و در خانه هم عروسک می دوختم و برای فروش به مغازه ها می بردم.
وی ادامه داد: زندگی من اینگونه می گذشت تا اینکه همسرم از زندان آزاد شد ولی بهعلت نداشتن تعهد اخلاقی و اعتیاد ناگزیر بعداز ۱۸ سال زندگی مشترک ناموفق از همسرم جدا شدم و حضانت فرزندانم را نیز برعهده گرفتم. آن زمان بود که با توصیه یکی از آشنایان به کمیته امداد مراجعه کردم و با دریافت یک وام قرضالحسنه ده میلیون تومانی چرخ خیاطی صنعتی خریدم و کارم را وسعت دادم. سال گذشته و بعد از تمام شدن اقساط وام اول دوباره از کمیته امداد وام درخواست کردم و بیست میلیون تومان دیگر نیز دریافت کردم. با این مبلغ یک کارگاه بزرگ اجاره کردم و کارم را بیش از قبل توسعه دادم.
کارآفرین البرزی با اشاره به اینکه هماکنون ۲۲ نفر شامل دوازده کارگر در کارگاه و ده کارگر نیز در منزل برایش کار میکنند افزود: اغلب کارگرهای من زن سرپرستخانوار هستند و من برای عرضه تولیداتم به بازار تهران میروم و پس از ارائه نمونه کار، سفارش میگیرم. بهتازگی با یک کارخانه تولید عروسک قرارداد بستم و بخشی از سفارشات کارخانه را درکارگاه آماده می کنیم.