printlogo


انواع مکمل خارجی در بازار قاچاق‌ است
انواع مکمل خارجی در بازار قاچاق‌ است
کد خبر: 22732
مدیرکل امور فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو اعلام کرد: هیچ مکمل ورزشی وارداتی به‌صورت محصول نهایی در بازار رسمی کشور وجود ندارد.
سلامت- رمزگشانیوز؛ سازمان غذا و دارو نوشت: شهرام شعیبی با بیان اینکه واردات محصول نهایی مکمل‌های ورزشی و تغذیه‌ای از سال‌های گذشته ممنوع شده است، گفت: تمامی مکمل‌های ورزشی موجود در بازار رسمی کشور یا به‌طور کامل در داخل تولید می‌شوند یا تحت لیسانس برندهای خارجی و با نظارت آن‌ها در کشور تولید می‌شوند.
وی تصریح کرد: در صورت طرح ادعای وارداتی بودن مکمل‌های ورزشی به‌صورت محصول نهایی، آن فرآورده قاچاق محسوب می‌شود؛ چراکه برندهای خارجی موجود در بازار از طریق واردات مواد اولیه و تولید داخل عرضه می‌شوند.
مدیرکل امور فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو با اشاره به الزامات نظارتی گفت: تمامی فرآورده‌های تغذیه‌ای و ورزشی باید دارای برچسب اصالت باشند و مصرف‌کنندگان می‌توانند با استعلام بارکد این برچسب از اصل یا تقلبی بودن محصول اطمینان حاصل کنند.
نظارت مستمر بر تولید، توزیع و عرضه مکمل‌های ورزشی در کشور انجام می‌شود و سلامت این فرآورده‌ها در زنجیره رسمی تضمین شده است.









 
لینک مطلب: http://ramzgoshanews.ir/News/item/22732