printlogo


گشت‌های مشترک پلیس امنیت اقتصادی و وزارت تعاون برای اجرای طرح کالا برگ
گشت‌های مشترک پلیس امنیت اقتصادی و وزارت تعاون برای اجرای طرح کالا برگ
کد خبر: 22618
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به برگزاری گشت‌های مشترک پلیس و وزارت تعاون، گفت: اجرای صحیح طرح کالا برگ می‌تواند نقش بسیار زیادی در بهبود شرایط اقتصاد کشور و ارتقای سطح معیشت مردم ایفا کند.
انتظامی- رمزگشانیوز؛ فراجا نوشت: سردار حسین رحیمی در نشست مشترک با وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی با تاکید براینکه امروز دولتمردان در صدد هستند که با اجرای طرح کالا برگ گوشه‌ای از مشکلات مردم را برطرف کنند که این موضوع در حقیقت بخشی از طرح بزرگ جراحی اقتصادی دولت است، افزود: از امروز سه‌شنبه هفتم بهمن ۱۴۰۴، طرح‌های مشترک از فروشگاه‌های بزرگ و کوچک عرضه کالا برگ بازدید خواهند کرد و همه باید تلاش کنیم تا این طرح مطابق تدابیر اندیشیده شده اجرا شود.
این مقام ارشد انتظامی با تاکید براینکه در این طرح بر زنجیره توزیع و عرضه کالای اساسی در فروشگاه ها توسط تیم‌های مشترک نظارت خواهد شد، گفت: تولید کنندگان، واردکنندگان کالا و فروشندگان باید مطابق با ابلاغیه‌های صورت گرفته کالاهای اساسی را عرضه کنند.
سردار رحیمی تاکید کرد: گشت‌های نظارتی در صحنه با تخلفات برخورد خواهند کرد و هیچگونه عدم عرضه کالا، گران فروشی و تخلف در حوزه اجرای طرح کالا برگ قابل اغماض و چشم پوشی نیست.
وی اضافه کرد: اجرای مناسب این طرح نیازمند همراهی مردم و مسئولان و کسبه و بازاریان است و در این مسیر هم پلیس امنیت اقتصادی با همه توان در صحنه حضور داشته و نقش آفرینی خواهد کرد.
براساس این گزارش، در این جلسه سجاد سنگسری مشاوروزیر و رئیس مرکز بازرسی،ارزیابی عملکرد و ارتباطات مردمی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه این همکاری بدون شک می‌تواند در روند اجرای هر چه بهتر این طرح اثر گذار باشد، افزود: هموطنان گرامی در مراجعه به فروشگاه های بزرگ و کوچک در خرید کالا برگ حتما فاکتور تهیه کنند و تخلفات احتمالی را با شماره های اعلامی از جمله شماره تلفن ۳۰۱۱۰ پلیس امنیت اقتصادی فراجا و شماره ۱۳۷ در میان بگذارند.








 
لینک مطلب: http://ramzgoshanews.ir/News/item/22618