مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور با اشاره به روند تکمیل پروژه آزادراه چرمشهر-آبیک گفت: بهرهبرداری از این ابر پروژه مشترک در البرز، تهران، قزوین و استان مرکزی که در شبکه حمل و نقل کشور بسیار مهم و موثر است، تا پایان سال در دستور کار است.
به گزارش رمزگشانیوز « خیرالله خادمی» در جلسه بررسی روند تکمیل پروژههای راه سازی در حوزه البرز که روز سهشنبه در سالن جلسات استانداری البرز برگزار شد، با اشاره به اینکه بهرهبرداری یک باند از منطقه ۲ آزادراه تهران-شمال تا پایان سال در دستور کار است، افزود: این امر در بازدید رییس سازمان برنامه و بودجه، وزیر راه و شهرسازی، رییس بنیاد مستضعفان کشور و استاندار البرز از آزادراه تهران-شمال مصوب شد.
وی ادامه داد: منابع مالی که در این بازدید تعهد داده شد، تا حدود ۶۰ درصد از سهم دولت ابلاغ و تامین شده است و مقدار باقی مانده نیز در زمان مقرر اجرایی میشود.
خادمی گفت: روند اجرای پروژه منطقه ۲ آزادراه تهران-شمال با این ابلاغ از سوی دولت و همچنین تامین مالی از سهم مورد تعهد بنیاد مستضعفان نیز تسریع شده است.
وی افزود: پیشرفت فیزیکی منطقه ۲ به ۳۲ درصد رسیده و برای یک باند مورد تعهد حدود ۴۰ درصد است.
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: تدابیر لازم را برای بهرهبرداری از یک باند منطقه دو آزادراه تهران-شمال در بهار ۱۴۰۰ اتخاذ کردهایم.
وی با اشاره به روند تکمیل پروژه آزادراه چرمشهر-آبیک به طول ۱۵۸ کیلومتر با ۱۳ تقاطع غیرهمسطح، افزود: این ابر پروژه مشترک در البرز، تهران، قزوین و استان مرکزی بسیار مهم و موثر در شبکه حمل و نقل کشور است.
خادمی عنوان کرد: این پروژه حدود ۸۲ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و بهرهبرداری از آن تا پایان سال در دستور کار است و سهم دولت به میزان ۳۸۰ میلیارد تومان است که تخصیص شد.
وی گفت: پیمانکار این پروژه قرارگاه خاتم الانبیا است که منابع مالی خوبی را تامین کرده و روند اجرای پروژه مطلوب است که گرههای ترافیکی البرز و تهران را حل میکند.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به راه هشتگرد-طالقان، افزود: این پروژه نیز از اهمیت بالایی برخوردار است و مطالبهای مردمی است که استاندار البرز نیز در این راستا پیگیری جدی دارد.
وی گفت: این پروژه نیز ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و بر اساس تعهد راه و شهرسازی استان تا پایان سال زیر بار ترافیک خواهد رفت.
خادمی افزود: راه هشتگرد-طالقان علاوه بر کاهش مسیر دسترسی به مبادی اصلی، رونق اقتصادی قابل توجهی نیز برای منطقه دارد.
انتهای پیام/