printlogo


تغذیه 30 ثانیه‌ای
تغذیه 30 ثانیه‌ای
کد خبر: 22227
کتاب تغذیه 30 ثانیه‌ای، اطلاعات سودمند و مفیدی را درباره‌ ارزش غذاییِ خوراکی‌های مختلف در خود گنجانده است. جولی لاوگرو، نویسنده‌ کتاب، تلاش کرده تا شما در کمترین زمان ممکن، بیشترین اطلاعات لازم درباره‌ غذاها را به دست آورید. مطالعه‌ این کتاب باعث می‌شود تا در زمانی بسیار کوتاه با 50 نکته‌ مهمِ تغذیه‌ای آشنا شوید.
کتاب و ادبیات- رمزگشانیوز؛ کتاب تغذیه 30 ثانیه‌ای (30-Second Nutrition: The 50 most significant food-related facts)، اثری سریع برای آشنایی با اصول تغذیه‌ سالم است. جولی لاوگرو (Julie Lovegrove)، نویسنده‌ کتاب، واقعیت‌های مهم درباره‌ ارزش غذاییِ خوراکی‌ها را با توضیحاتی کوتاه و مفید در این اثر مطرح کرده است. به گفته‌ نویسنده، ادعاهای زیادی درباره‌ فواید خوراکی‌ها وجود دارد. حجم زیاد این ادعاها، تمایز میان غذاهای مضر و سالم را دشوار کرده است. جولی لاوگرو، بر این باور مهم تأکید کرده که انسان‌ها، همان چیزی هستند که می‌خورند. در نتیجه انتخاب غذای خوب و به اندازه، برای سلامت و رفاه نسل بشر ضروری است.
مطالب کتاب تغذیه 30 ثانیه‌ای با توضیح گروه‌های اصلی مواد مغذی در خوراکی‌ها آغاز می‌شود. نویسنده در این بخش درباره‌ نحوه‌ عملکرد دستگاه گوارش برای هضم و استفاده از این مواد غذایی سخن رانده است. در ادامه، توضیحات جولی لاوگرو درباره‌ گروه‌های غذایی و نکته‌های سلامتیِ خوراکی‌های مختلف مطرح شده است.
نویسنده در کنار معرفی فواید خوراکی‌ها، شما را در جریان خطرات بالقوه‌ برخی از گروه‌های غذایی قرار می‌دهد. این رویکرد به شما کمک می‌کند تا غذاهای مضر را کنار بگذارید و با اضافه کردن گروه‌های غذایی پرفایده، سلامتی خود را تضمین نمایید. اطلاعات کتاب تغذیه 30 ثانیه‌ای با نگاه جولی لاوگرو به فرآوری و تولید مواد غذایی خاتمه پیدا می‌کند.
این کتاب تغذیه‌ای را انتشارات حتمی با ترجمه‌ محمدمهدی رفیعی، راحله سلطانی و آزاده دهقانی کری بزرگ، چاپ و روانه‌ بازار کرده است.

کتاب تغذیه 30 ثانیه‌ای برای شما مناسب است اگر
•    به رژیم غذایی سالم اهمیت می‌دهید و می‌خواهید در زمانی کم، اطلاعاتی مفید درباره‌ اصول تغذیه‌ سالم به دست آورید.
•    کارشناس تغذیه هستید و می‌خواهید در جریان اطلاعات به‌روزِ حوزه‌ تخصصیِ خود قرار بگیرید.

در بخشی از کتاب می‌خوانیم
ماهی یک غذای بسیار سالم است که می‌توان آن را در گروه‌های ماهی سفید، ماهی چرب یا صدف طبقه‌بندی کرد. ماهی پروتئین با کیفیت خوب را تأمین می‌کند و می‌تواند منبع بسیاری از ریز مغذی‌ها، از جمله سلنیوم، ید و ویتامین D باشد. ماهی مخصوصاً ماهی چرب مثل سالمون، ماهی تن، ساردین و ماهی خال مخالی بهترین منبع اسیدهای چرب امگا 3 که برای رشد، بینایی، سلامتی قلب، بهبود التهاب و سلامت اهمیت دارند. مطالعات اپیدمیولوژیک نشان داده‌اند بین مصرف بالای ماهی و کاهش خطر بیماری‌های قلبی، سکته، برخی سرطان‌ها، زوال عقلی، افسردگی و برخی بیماری‌های غیرواگیر دیگر ارتباط وجود دارد. تاثیرات محافظتی ماهی اغلب به اسیدهای چرب امگا 3 نسبت داده می‌شود، اما این احتمال وجود دارد که مواد مغذی دیگری که در ماهی وجود دارند نیز نقش داشته باشند. برای دریافت کافی اسیدهای چرب امگا 3 توصیه می‌شود مردم یک یا دو وعده ماهی چرب در هفته بخورند. در بسیاری از کشورها، مصرف ماهی، مخصوصاً ماهی چرب، از حد توصیه شده پایین‌تر است علی‌رغم فواید واضحی که برای سلامتی دارد، ماهی می‌تواند منبع سمومی مانند جیوه و آلاینده‌هایی مانند بی فنیل‌های پلی کلره باشد که برای سلامتی مضر هستند. این ترکیبات می‌توانند در زنجیره غذایی دریایی متمرکز شوند. به همین دلیل به زنان باردار توصیه می‌شود که از مصرف برخی ماهی‌ها خودداری کنند.








 
لینک مطلب: http://ramzgoshanews.ir/News/item/22227