printlogo


تدابیر وزارت نفت برای تامین سوخت زمستانی
تدابیر وزارت نفت برای تامین سوخت زمستانی
کد خبر: 21388
وزیر نفت با بیان تدابیر اتخاذ شده برای تامین سوخت زمستانی امسال، گفت: اقدام‌هایی در حوزه افزایش ظرفیت تولید گاز خام در حوزه بالادستی نفت، هم با استفاده از بخش دریا و هم بخش خشکی انجام دادیم که به مقدار گازی که تحویل شبکه می‌شود، کمک می‌کند.
نفت و انرژی- رمزگشانیوز؛ وزارت نفت نوشت: محسن پاک نژاد افزود: در کنار این اقدام‌ها همه تلاشمان را انجام می‌دهیم که مدیریت مصرف گاز را با استفاده از سوخت‌های مایع جبران کنیم.
وزیر نفت در ادامه بیان‌ کرد: موضوع مکانیسم ماشه، چیز جدیدی به تحریم‌هایی که تا به حال داشتیم، اضافه نمی‌کند؛ فقط در کمتر از دو سال اخیر، ۲۵ بسته تحریمی شامل ۴۷۰ تا ۴۸۰ تحریم جدید اعمال شده است.
وی تصریح‌کرد: می‌توان گفت قوی‌ترین و آزاردهنده‌ترین مجموعه تحریمی که می‌توانستند علیه صنعت نفت و به‌ویژه فروش نفت ایران اعمال کنند، همان قانون شیپ‌اکت (Ship Act) بود که اردیبهشت سال گذشته و در دوران ریاست‌جمهوری آقای بایدن ابلاغ شد؛ یعنی هیچ تحریم جدیدی نمی‌توانند به ما اضافه کنند که از این بابت دغدغه داشته باشیم.








 
لینک مطلب: http://ramzgoshanews.ir/News/item/21388