printlogo


اجلاسیه ۶۳۱ شهید طالقان؛ تجلی فرهنگ ایثار و شهادت
اجلاسیه ۶۳۱ شهید طالقان؛ تجلی فرهنگ ایثار و شهادت
کد خبر: 21356
اجلاسیه ۶۳۱ شهید والامقام شهرستان طالقان با حضور سردار نقدی معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، مسئولین کشوری، استانی، شهرستانی، خانواده های معظم شهدا و ایثارگران، مسئولین اجرایی، انتظامی، سپاه، بسیج و حضور باشکوه مردم شهید پرور شهرستان در مصلی طالقان برگزار شد.
البرز- رمزگشانیوز؛ مهدی کیان فرماندار طالقان در حاشیه این اجلاسیه با اشاره به فرهنگ ایثارگری تصریح کرد: راز همه خوبی‌های عالم و رمز ماندگاری همه ارزشهای الهی روحیه ایثارگری است و اگر این روحیه از عالم هستی برداشته شود چیزی از آن باقی نخواهد ماند و این فرهنگ میراث گرانقدر انبیاء و اولیاء و یادگار امام خمینی(ره) و رمز جاودانگی ملت بزرگ ایران اسلامی است.
کیان ضمن قدردانی از دست‌اندرکاران برگزاری اجلاسیه و حضور باشکوه مردم، برگزاری اجلاسیه شهدا را در حقیقت اوج محافل انس با شهدا دانسته و افزود: اگر چه شهدا هیچ نیازی به اینگونه برنامه ها نداشته و ندارند، اما ما می بایست در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و ادای دین خود به این عزیزان تمام تلاش خود را به کار گیریم و از این فرصت پیش آمده در جهت نهادینه کردن فرهنگ شهادت و بیان آرمانهای شهدا و انتقال پیام خون آن عزیزان به نسل حاضر استفاده نمائیم.










 
لینک مطلب: http://ramzgoshanews.ir/News/item/21356