به گزارش رمزگشانیوز «رضا کرمی محمدی» گفت: در بیشتر بیمارستانها کپسول اکسیژن وجود دارد، اما پروتکلهای تعمیر و نگهداری در مورد آنها رعایت نمیشود، چنانچه بعد از ۵ سال باید از کپسولهای اکسیژن بازدید و رفع عیب شوند، ولی وقتی این کار انجام نمیشود حادثه رخ میدهد.
وی در پاسخ به این سوال که نام این بیمارستانها چیست؟ اظهار کرد: ملاحظاتی وجود دارد که نمیتوانیم اسامی آنها را اعلام کنیم، زیرا معرفی آنها وضع را بدتر میکند و موجب تشویش اذهان مردم میشود. اما هر وقت که اجازه دهند ما اسامی آنها را اعلام میکنیم.
رئیس ستاد پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با بیان اینکه اعلام اسامی این بیمارستانها تبعات اجتماعی دارد، اظهار کرد: بیمارستانهای زیادی مشکل سازه دارند، ولی ظاهرا از نگاه کسانی که نمیخواهند این بیمارستانها معرفی شوند، هزینه حادثه کمتر از جان باختن مردم است.
وی در پایان اظهار کرد: در هیچ جای کشور موضوع تعمیر و نگهداری رعایت نمیشود و همیشه صبر میشود تا ابتدا حادثه رخ دهد و سپس اقدام به رفع عیب آن کرد.
رئیس شورای شهر تهران در جلسه روز یکشنبه شورای شهر گفت ۲۹ هزار ساختمان ناایمن در تهران وجود دارند که هیچ اقدامی برای حل مشکل آنها نشده است.
به گفته «محسن هاشمی» بعد از انفجار ساختمان پلاسکو، ۳۳ هزار ساختمان ناایمن شناسایی شد که تنها ۲۰۰ ساختمان ایمن شدهاند. سه هزار ساختمان هم در مسیر ایمنسازی قرار دارند ولی «۲۹ هزار ساختمان هیچ اقدامی انجام ندادهاند».
انتهای پیام/