به گزارش رمزگشانیوز؛ «اکبر افتخاری» گفت: امسال علاوه بر شش هزار و 500 میلیارد تومان اعتبار همسانسازی، 1500 میلیارد تومان برای افزایش 50 درصدی حق عائلهمندی و اولاد و 1300 میلیارد تومان نیز برای بیمه تکمیلی درمان از دولت و سازمان برنامه اعتبار دریافت کردیم که همه اینها یک وظیفه بوده و منتی هم بر گردن کسی نیست.
وی افزود: کمیته تخصصی به منظور همسانسازی حقوق هر دو هفته یک بار و با حضور تعدادی از بازنشستگان و همچنین سازمان مدیریت و برنامهریزی و مدیران صندوق بازنشستگی برگزار میشود.
افتخاری هدف از برگزاری نشستهای تخصصی این کمیته را ایجاد تناسب بین حقوق شاغلان و بازنشستگان عنوان کرد و با بیان اینکه در این زمینه صندوق دو راهبرد دارد، گفت: این دو شامل افزایش مستقیم قدرت خرید (افزایش حقوق) و افزایش غیرمستقیم به معنی تقویت قدرت خرید است که سعی میشود هر دو را در کنار هم پیش برد.
او با اشاره به اینکه ارائه خدمات تخفیفدار و قسطی کردن کالا و خدمات به معنای هزینه کمتر برای خرید است، گفت: ما علاوه بر اصلاح و ساماندهی شرکتهای تابعه، حذف شرکتهای کاغذی و زیانده و افزایش سودآوری شرکتها، باید خدمات و کالای تولیدی شرکت ای موجود را در سبد زندگی بازنشستگان بیاوریم که این برنامه گام به گام در حال اجرا است.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری سهامداری و سرمایه گذاری بازنشستگان در بورس را یک روش برای حفظ سرمایه و تقویت آن برشمرد و گفت: در گذشته 3500 سهم بیمه ملت برای 130 هزار نفر بازنشسته به قیمت 207 تومان خریداری شد که اکنون این سهم ارزشی بیش از 2700 تومان دارد و این سرمایه را به مقدار قابل توجهی افزایش داده است. همین شرایط درباره طرح ای ارائه تسهیلات خرید برای سهام ETF صندوق مالی یکم و صندوق مدیریت "ثروت" صندوق بازنشستگی نیز قابل اجرا است.
وی با بیان اینکه ارتقای سطح کیفیت زندگی بازنشستگان مهم است، گفت: با وجود اینکه به مهمترین بُعد یعنی بعد اقتصادی و افزایش حقوقها میاندیشیم، اما باید در جهت تقویت سایر ابعاد کیفیت زندگی از جمله حوزههای اجتماعی، فرهنگی و سلامت نیز برنامهریزی و تلاش کرد.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری اظهار داشت: هدف ما حرکت در قالب یک برنامه مشخص و منسجم و گام به گام است تا پس از طی شدن هر مرحله به نتیجهای اثربخش برسیم.
انتهای پیام/