printlogo


مرحله دوم متناسب‌سازی سال ۱۴۰۰ معلمان بازنشسته با حقوق مرداد پرداخت می‌شود
مرحله دوم متناسب‌سازی سال ۱۴۰۰ معلمان بازنشسته با حقوق مرداد پرداخت می‌شود
کد خبر: 20788
معاون توسعه مدیریت و منابع صندوق بازنشستگی کشوری از تخصیص اعتبار لازم برای پرداخت مرحله دوم متناسب‌سازی سال ۱۴۰۰ معلمان بازنشسته این صندوق همزمان با حقوق مرداد خبر داد.
جامعه- رمزگشانیوز؛ صندوق بازنشستگی کشوری نوشت: روح اله اوقانی آرانی با اشاره به نشست اخیر مدیران صندوق بازنشستگی کشوری با مسئولان سازمان برنامه و بودجه کشور، افزود: منابع مالی لازم با همراهی و همکاری سازمان برنامه و بودجه برای اجرای مرحله دوم متناسب‌سازی معلمان بازنشسته سال ۱۴۰۰ تأمین و فرآیند پرداخت آن در همین ماه و همزمان با حقوق مرداد اجرا خواهد شد و این معوقات به‌طور کامل تسویه می‌شود.
وی افزود: با تلاش همکاران در حوزه‌های مالی و پشتیبانی صندوق و همکاری شبکه بانکی، مبالغ این مرحله همزمان با حقوق مرداد به حساب مشمولان واریز خواهد شد.
به گفته معاون توسعه مدیریت و منابع صندوق بازنشستگی کشوری، این اقدام در راستای عمل به تعهدات و پیگیری مستمر مطالبات بازنشستگان انجام می‌شود.










 
لینک مطلب: http://ramzgoshanews.ir/News/item/20788