printlogo


سمی نباشیم: رهایی از الگوهای آسیب‌زا و ساختن روابطی آگاهانه
سمی نباشیم: رهایی از الگوهای آسیب‌زا و ساختن روابطی آگاهانه
کد خبر: 20303
همه‌ ما از انسان‌های سمی زندگی خود فراری هستیم؛ اما آیا تا به حال به این موضوع فکر کرده‌اید که شاید خود شما یکی از همین انسان‌های سمی باشید؟ تام استوکس در کتاب سمی نباشیم به همین مسئله می‌پردازد و به مخاطبان خود کمک می‌کند با تأمل در رفتارهای خود، جوانب سمی شخصیت خودشان و دیگران را کشف کنند و با ارائه‌ی راهکارهایی برای رفع ریشه‌ای آن‌ها کیفیت زندگی خود و اطرافیانشان را بالا ببرند.
کتاب و ادبیات- رمزگشانیوز؛ انگشت اتهام کشیدن به سمت دیگران و سرزنش کردن اطرافیانمان برای مشکلاتی که آزارمان می‌دهند کار سختی نیست. نمی‌توان منکر شد که اغلب ما تجربه‌ نزدیکی با افرادی سمی را داشته‌ایم و بدون شک آسیب‌های عاطفی و احساسی سنگینی را از سمت آن‌ها متحمل شده‌ایم. افراد سمی در قالب‌ها و عناوین بسیار متفاوتی در زندگی‌مان ظاهر می‌شوند، اما تا به حال به این فکر کرده‌اید که ویژگی مشترک تمام آن‌ها چیست؟ هیچ انسان سمی هرگز به این موضوع اعتراف نمی‌کند که مرتکب اشتباهی شده و هیچ درکی از نواقص و کوتاهی‌های شخصی خود ندارد. تام استوکس (Tom Stokes) در واقع کتاب سمی نباشیم (How to Stop Being Toxic) را با تأکید بر همین ایده به نگارش درآورده است.
تام استوکس در مقدمه‌ کتاب سمی نباشیم تأکید می‌کند که اولین قدم برای مقابله با سمومی که روابط درونی و اجتماعی ما را آلوده می‌کنند، اعتراف به همین مسئله است که همه‌ ما اشتباهات و نواقصی داریم که به سلامت روان خودمان و عزیزانمان آسیب می‌رسانند. استوکس معتقد است اغلب انسان‌های سمی، هیولاهای بی‌شاخ و دمی نیستند که هیچ امیدی به اصلاح و رشدشان وجود نداشته باشد، بلکه در واقع اکثر آن‌ها افراد زخم‌خورده و خوش‌قلبی هستند که نسبت به اشتباهات و نواقص شخصیت خود آگاهی ندارند. اما تنها تفاوت یک انسان سمی با انسانی التیام‌یافته و سالم در همین یک قدمی است که به سمت سفر بهبودی برمی‌دارد. پس اگر شما هم از دسته افرادی هستید که می‌خواهید نسبت به الگوهای سمی خود و اطرافیانتان آگاهی پیدا کنید و کتاب سمی نباشیم را به‌عنوان قدمی در این مسیر انتخاب کرده‌اید، به شما تبریک می‌گوییم؛ می‌توانید با افتخار اعلام کنید که شما با این تصمیم میان خود و افراد سمی این مرز را برقرار کرده‌اید: با قدم برداشتن به سوی بهبودی.
تام استوکس با کتاب سمی نباشیم راهنمای قدم‌به‌قدم شما در مسیر بهبودی خواهد بود. او به شما کمک می‌کند تمام الگوهای سمی رفتاری را در شخصیت خود و اطرافیانتان کشف، درک، و در نهایت کاملاً پاکسازی کنید. استوکس تنها با برشمردن رفتارهای سمی و ارائه‌ راهکارهایی ناکارآمد و غیرمعقول بار مسئولیتی که پذیرفته را از دوش خود برنمی‌دارد، بلکه واقعاً به شما کمک می‌کند ریشه‌ تمام این الگوهای سمی را کشف کنید و با همدردی کامل راهکارهایی عملی برای مقابله با آن‌ها در اختیارتان قرار می‌دهد. با مطالعه‌ کتاب سمی نباشیم قادر خواهید بود که جوانب سمی شخصیت خودتان را بهتر درک کرده و آن‌ها را رفع کنید و در وهله‌ دوم می‌توانید الگوهای سمی را در اطرافیان خود کشف کرده و از خود در برابر آن‌ها محافظت کنید.
کتاب سمی نباشیم توسط طوبی مردانی به فارسی ترجمه شده و با تلاش انتشارات کتابراه در اختیار مخاطبان فارسی زبان قرار گرفته است.

نکوداشت‌های کتاب سمی نباشیم
•    کتاب سمی نباشیم واقعاً به من کمک کرده برخی الگوهای رفتاری منفی که خودم از وجودشان خبر نداشتم را درک و رها کنم. قطعاً کتاب‌های بیشتری از این نویسنده خواهم خواند. (کاربر سایت آمازون)
•    به تمام افرادی که این روزها در زندگی خود با دشواری‌هایی دست و پنجه نرم می‌کنند توصیه می‌کنم کتاب سمی نباشید را بخوانند. ممکن است با مطالعه‌ این کتاب چیزهایی درباره‌ خودتان بیاموزید، ممکن است راهکارهایی برای مقابله با مشکلات پیدا کنید، ممکن است رویکردتان در دریافت و درک اطلاعات جدید متحول شود؛ و حتی ممکن است متوجه شوید روش زندگی‌تان راه درستی برای رسیدن به شادی و موفقیت نبوده. حداقل خودم که چنین حسی دارم. (کاربر گودریدز)

کتاب سمی نباشیم برای چه کسانی مناسب است؟
کتاب سمی نباشیم به هر مخاطبی کمک می‌کند که جوانب و زوایای پنهان شخصیت و رفتار خود را بکاود و با زدودن ویژگی‌های منفی خود، تبدیل به انسان بهتری شود. تفاوتی ندارد که از چه رده‌ سنی، جنسیت یا طبقه و گروه اجتماعی باشید؛ در هر صورت مطالعه‌ کتاب سمی نباشیم به شما کمک خواهد کرد که نسخه‌ بهتری از خودتان را کشف کنید و در نتیجه زندگی خود و اطرافیانتان را بهبود ببخشید.

در بخشی از کتاب سمی نباشیم: رهایی از الگوهای آسیب‌زا و ساختن روابطی آگاهانه می‌خوانیم
هنر ژاپنی کینتسوگی آموزه‌های شگفت‌انگیزی درباره‌ی آسیب و تاب‌آوری به ما می‌آموزد. در این هنر هنگامی که یک قطعه‌ی سفالی زیبا می‌شکند، صنعتگران آن را دور نمی‌اندازند. بلکه ترک‌ها را با لاک طلایی ترمیم می‌کنند و قطعه را حتی زیباتر از قبل می‌سازند. فلسفه‌ پشت این کار در عین سادگی، تأمل‌برانگیز است: شکست و ترمیم، باید به بخشی از تاریخچه‌ یک شیء تبدیل شود نه دلیلی برای کنار گذاشتنش. به همین ترتیب، آسیب‌هایی که شما تجربه کرده‌ و بر آن‌ها غلبه می‌کنید، نباید عامل سقوط شما شوند؛ بلکه می‌توانند نقطه‌ قوت شما، یا همان لاک طلای شما باشند.
تاب‌آوری اغلب به‌عنوان خصلتی ذاتی در نظر گرفته می‌شود؛ چیزی که یا با آن متولد می‌شوید یا نه. اما واقعیت این است که تاب‌آوری بیشتر شبیه به یک عضله است که می‌توان آن را در طول زمان تقویت کرد. تاب‌آوری به‌معنای اجتناب از سختی‌ها یا ناراحتی‌ها نیست؛ بلکه به مفهوم یادگیری راه‌وروش مدیریت شرایط، عبور از چالش‌ها و قوی‌تر بیرون آمدن از آن‌هاست.
با نگاهی به مباحث پیشین درمی‌یابیم که شناسایی آسیب، پذیرش احتمال آسیب‌پذیری و جست‌وجو برای دریافت کمکِ حرفه‌ای، همگی گام‌هایی کلیدی در مسیر تاب‌آوری هستند. چنین اقداماتی، پایه‌های یک فرایند درمانی تحول‌آفرین را تشکیل می‌دهند و این امکان را برای شما فراهم می‌سازند تا رنج و درد خود را پردازش کرده و از آن عبور کنید.
یکی از نخستین گام‌ها در مسیر ایجاد تاب‌آوری، پرورش نگرش مثبت است و منظور از آن، نه نادیده‌گرفتن دردها یا شیرین جلوه‌دادن تجربیات دشوار بلکه باور به توانایی‌های خود برای رشد و بهبود است. این نگرش را می‌توان با تعیین اهداف کوچک و دست‌یافتنی و پاسداشت پیشرفت‌ها ایجاد و تقویت کرد. به خاطر داشته باشید همین گام‌های کوچک هستند که در نهایت شما را به مسیرهای طولانی و دستاوردهای بزرگ می‌رسانند.












 
لینک مطلب: http://ramzgoshanews.ir/News/item/20303