printlogo


چگونه عجیب باشیم؟: راهنمای متفاوت برای زندگی منحصر به فرد
چگونه عجیب باشیم؟: راهنمای متفاوت برای زندگی منحصر به فرد
کد خبر: 19653
ما اغلب، برچسب «عجیب و غریب بودن» را به پیشانی افرادی می‌چسبانیم که خلاقانه لباس می‌پوشند، رنگ‌های جسورانه انتخاب می‌کنند و در مکالمات همیشه حرف‌های جدیدی دارند. اما اریک جی. ویلس، در کتاب چگونه عجیب باشیم؟عجیب بودن را به‌ نحو متفاوتی تعریف می‌کند: «بیرون بودن از چارچوب‌های معمول و توانایی حل مسائل به شیوه‌ای خلاقانه، خصوصیت ویژه‌ی آدم‌های عجیب و غریب است».
کتاب و ادبیات- رمزگشانیوز؛ اریک جی. ویلس (Eric G. Wilson) در کتاب چگونه عجیب باشیم؟ (How to Be Weird: An Off-Kilter Guide to Living a One-of-a-Kind Life)، به بررسی مفهوم عجیب بودن می‌پردازد و نشان می‌دهد که چگونه می‌توان با پذیرش ویژگی‌های منحصر‌به‌فرد خود، به موفقیت و رضایت شخصی دست یافت. این نویسنده، خوانندگان خود را به فاصله گرفتن از کلیشه‌ها تشویق کرده و آن‌ها را به سمت زیست خلاقانه هدایت می‌کند.
پذیرش تفاوت‌ها، یکی از مهم‌ترین مباحثی است که در کتاب چگونه عجیب باشیم؟ مطرح می‌شود. اریک جی. ویلس بر این باور است که عجیب بودن به معنای ضعف نیست؛ بلکه می‌تواند یک مزیت باشد. وی تأکید می‌کند که گاهی با فاصله گرفتن از مسیرهای معمول، می‌توان به موفقیت دست یافت. افرادی که ما برچسب عجیب و غریب را روی پیشانی آن‌ها می‌چسبانیم، اغلب دیدگاه‌های متفاوتی را درباره‌ی موضوعات مختلف ارائه می‌دهند و همین امر باعث می‌شود که از دیگران خلاق‌تر باشند. پس بهتر است ما هم ویژگی‌های منحصر‌به‌فرد خود را به رسمیت بشناسیم و آن‌ها را پنهان نکنیم. این نوع از پذیرش به افزایش اعتماد به نفس کمک کرده و ما را در مسیر رشد قرار می‌دهد.
اگر بخواهیم در نظر اریک جی. ویلس عجیب و غریب باشیم، باید کلیشه‌ها را بشکنیم، از قضاوت دیگران نترسیم و برای کسب تجربه‌های جدید پیش‌قدم شویم. ماندن در یک چارچوب امن و سر در لاک خود فرو بردن، ما را در حد یک انسان معمولی نگه می‌دارد و دیگر شایسته‌ی لقب پرطمطراق و جذاب «عجیب و غریب» نخواهیم بود. خودمانیم! شاید اغلب اوقات از روی حسادت این واژه را درمورد افرادی به کار می‌بریم که از ما جسورتر، بی‌پرواتر و آزادتر هستند!
اریک جی. ویلس در کتاب چگونه عجیب باشیم؟ طی 98 فصل، نکاتی را برای خارج شدن از چارچوب‌ عرف و تغییر نگرش به زندگی ارائه می‌دهد. او خوانندگان خود را به انعطاف‌پذیری، شکیبایی و گوش سپردن به ریتم کند زندگی دعوت می‌کند. این کتاب جذاب و خواندنی، توسط لیلا نادعلی‌فر به فارسی برگردانده شده و به همت انتشارات بله در اختیار شما قرار گرفته است.

نکوداشت‌های کتاب چگونه عجیب باشیم؟
•    از آغاز تا پایان، این کتاب بسیار خواندنی است و با لحن جذابی نوشته شده است. مطالعه‌ آن برای کتاب‌دوستان و کسانی که می‌خواهند کمی ذهن خلاق خود را به چالش بکشند، شدیداً توصیه می‌شود. (لایبرری ژورنال)
•    ویلسون در ارائه‌ شگفتی‌ها کم‌کاری نکرده و کتابی در حوزه‌ خودیاری ارائه می‌دهد که به شکلی جسورانه، متفاوت از سایرین است. (پابلیشرز ویکلی)

کتاب چگونه عجیب باشیم؟ برای چه کسانی مناسب است؟
مطالعه‌ی کتاب چگونه عجیب باشیم؟ به تمام افرادی توصیه می‌شود که می‌خواهند نگرش خود را به زندگی تغییر داده و به فرد خلاق‌تری تبدیل شوند. این کتاب راهکارهای خوبی برای پذیرش خود و افزایش اعتماد به نفس ارائه داده است و به همین دلیل برای افرادی که از کمبود اعتماد به نفس رنج می‌برند، می‌تواند مفید باشد.

در بخشی از کتاب چگونه عجیب باشیم؟: راهنمای متفاوت برای زندگی منحصر به فرد می‌خوانیم
آتانازیوس علاوه بر این‌ها، یک مجموعه عظیم از اشیاء عجیب و غریب و منحصر به فرد را در «اتاق عجایب» خود نگهداری می‌کرد که بازتاب‌دهنده علایق گسترده‌اش بود. این مجموعه شامل مجسمه‌های مصری، استخوان‌های ماستودون، سنگ‌هایی از هند که گفته می‌شد زهر مار را خنثی می‌کنند، چراغ‌های جادویی، یک ارگ که صدای پرندگان را بازسازی می‌کرد، مجسمه‌ای از عقابی که می‌توانست استفراغ کند، و آینه‌هایی که قادر به نمایش ارواح بودند، می‌شد. آتانازیوس حتی یک لوله از نمایشگاه به اتاق خواب خود کشیده بود تا بتواند به نظرات بازدیدکنندگان گوش دهد و به سؤالات آنها پاسخ دهد.
اگرچه موزه عجایب آتانازیوس ممکن است نسبت به برخی فرهنگ‌های غیرغربی با دیدی اغراق‌آمیز نگریسته باشد (با دریافت اشیایی از آفریقا، هند، چین، و ژاپن از سوی برادران یسوعی)، اما اتاق عجایب مدرن‌تری وجود دارد که به تفاوت‌های فرهنگی احترام می‌گذارد. در نمایشگاهی به نام «موزه عجایب نوین دنیای جدید» که از سال 2013 تا 2014 برپا بود، هنرمند چیکانو، آمالیا مسا-باینز، اتاق‌هایی مملو از کنجکاوی را به آفریقا، بومیان آمریکا و ترکیب پیچیده‌ای از نژاد و فرهنگ در دنیای نو اختصاص داد. با بهره‌گیری از مجموعه شخصی خود و همچنین مجموعه موزه فاولر دانشگاه UCLA، او اشیاء را زیر عنوان‌های «حافظه، مبارزه، از دست دادن و تعجب» سازماندهی کرد. این طبقه‌بندی در تضاد با سازمان‌دهی سنتی اروپایی بر اساس مفاهیم علمی و تمایلات کنجکاوانه گردآورندگان بود. مجموعه مسا-باینز شامل آثار مرتبط با «جنگ، مذهب، و فرهنگ» و همچنین چاپ‌های دیجیتالی از اشیاء از دست رفته بود. مسا-باینز قصد داشت این تصاویر را به عنوان «مرهمی برای از دست دادن و جابه‌جایی» ارائه دهد.










 
لینک مطلب: http://ramzgoshanews.ir/News/item/19653