printlogo


ایمنی به جاده‌ها را با پیوستن به پویش «نه به تصادف» بازگردانیم
ایمنی به جاده‌ها را با پیوستن به پویش «نه به تصادف» بازگردانیم
کد خبر: 19150
رئیس پلیس راهور فراجا با اشاره به اهمیت رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، از شهروندان خواست با پیوستن به پویش ملی «نه به تصادف»، نقش موثری در کاهش تلفات و آسیب‌های ناشی از حوادث رانندگی داشته باشند.
انتظامی و حوادث- رمزگشانیوز؛ پلیس راهور فراجا نوشت: سردار سیدتیمور حسینی افزود: بیش از ۱۲ میلیون موتورسیکلت در کشور در حال تردد هستند و یکی از مهم‌ترین اصول ایمنی برای راکبان موتورسیکلت، استفاده از کلاه ایمنی است.
وی اظهار کرد: کلاه ایمنی می‌تواند فرشته نجات و حافظ جان موتورسواران باشد، از همه می‌خواهیم با رعایت قوانین و استفاده از تجهیزات ایمنی، از جان خود و دیگران محافظت کنند.

استفاده از تلفن همراه از عوامل اصلی تصادفات است
سردار حسینی همچنین بر ضرورت اجتناب از استفاده از تلفن همراه در حین رانندگی تأکید کرد و افزود: استفاده از تلفن همراه، چه برای مکالمه و چه برای حضور در فضای مجازی، یکی از عوامل اصلی حوادث رانندگی است. از رانندگان تقاضا داریم هنگام رانندگی از این وسیله استفاده نکنند و با رعایت این اصل ساده به کاهش آمار تصادفات کمک کنند.
رئیس پلیس راهور همچنین به اهمیت استفاده از کمربند ایمنی اشاره کرد و گفت: بستن کمربند ایمنی فقط برای راننده و سرنشین جلو نیست؛ بلکه سرنشینان عقب نیز باید این اصل ایمنی را رعایت کنند. کمربند ایمنی در لحظات بحرانی می‌تواند جان شما را نجات دهد.
وی تصریح کرد: تصادفات رانندگی سالانه قربانیان زیادی می‌گیرد و خسارت‌های جبران‌ناپذیری به خانواده‌ها و کشور وارد می‌کند. امیدواریم همه شهروندان با پیوستن به پویش «نه به تصادف»، در کاهش این آمار و بهبود ایمنی راه‌ها سهیم باشند.









 
لینک مطلب: http://ramzgoshanews.ir/News/item/19150