معاون وزیر ارتباطات با ارائه گزارشی از حملات سایبری به کشور گفت: میانگین حملات روزانه در پاییز امسال ۶۳۵ حمله بود و بالاترین زمان حمله ۴ روز و ۹ ساعت و۵۰ دقیقه.
فناوری- رمزگشانیوز؛ شرکت ارتباطات زیرساخت نوشت: بهزاد اکبری معاون وزیر ارتباطات، رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت، گزارش تحلیلی و آماری از حملات منع خدمت توزیع شده DDoS علیه زیرساختهای کشور در پاییز ۱۴۰۳ ارائه کرد و گفت: حملات منع سرویس توزیعشده بهعنوان یکی از ابزارهای مخرب سایبری میتواند چالشهای بزرگی را در مسیر پایداری و عملکرد زیرساختهای دیجیتال ایجاد کند.
وی اظهار کرد: شرکت ارتباطات زیرساخت با بهرهگیری از تجهیزات و سامانههای بومی پیشرفته، گامهای موثری در شناسایی و مقابله با این تهدیدات برداشته است.
معاون وزیر ارتباطات با اشاره به اینکه این تلاشها به ما امکان میدهد تا درک عمیقتری از ماهیت و الگوهای این حملات داشته باشیم ادامه داد: به دنبال اقدامات پیشگیرانهی مؤثرتر و کاربردی هستیم.
اکبری منع حمله خدمت توزیع شده را نوعی از حملات سایبری معرفی کرد و افزود: در این حملات، مهاجمان نسبت به ارسال ترافیک کاذب به سمت زیرساختها و سرویسهای حیاتی اقدام کرده و سبب بروز اختلال و یا قطعی کامل خدمترسانی زیرساخت یا سرویس مربوط به کاربران حقیقی میشوند.
وی با تاکید بر اینکه بیش از ۸۹.۴۸ درصد از حملات در جهت محرومسازی مردم از دریافت خدمات مورد نیازشان بودهاست افزود: با تلاش متخصصین کشور حملات همگی با موفقیت کامل دفع شده است.
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت اظهار کرد: میانگین حملات روزانه در پاییز امسال ۶۳۵ حمله بود و بالاترین زمان حمله ۴ روز و ۹ ساعت و۵۰ دقیقه.
اکبری با بیان اینکه ایجاد اختلال گسترده در زیرساختهای حیاتی و عمومی کشور از راهبردهای تروریسم سایبری است گفت: ایجاد اختلال گسترده در شبکههای ارتباطی، انرژی و خدمات دیجیتال بخشی از برنامههای هدفمند برای ایجاد بیثباتی و افزایش تنشهای اجتماعی و اقتصادی است.
وی با تاکید بر اینکه از هر ۱۰۰ حمله، ۳۵ حمله از طریق شبکه دستگاههای آلوده Bot Pool، انجام میشود، افزود: از هر ۱۰۰ حمله، ۲۰ حمله با ظرفیتی بیش از ۱۰ گیگابیت بر ثانیه انجام شده است.
معاون وزیر ارتباطات با اشاره به اینکه بسیاری از این حملات با استفاده از تجهیزات آلوده متصل به شبکه و بدون آگاهی کاربران حقیقی صورت گرفته است، افزود: ۵۰۰ مقصد بیش از ۲۵۰ مرتبه مورد حمله قرار گرفته و بیش از ۶۴ درصد از حملات تنها از ۱۰ کشور صورت گرفته است.