printlogo


مقدار کم فساد را هم باید جدی گرفت
مقدار کم فساد را هم باید جدی گرفت
کد خبر: 18251
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی فساد را به طاعون تشبیه کرد و گفت: حتی مقدار کم فساد را هم باید جدی گرفت و در انتخاب افراد باید ارتباط فامیلی و سیاسی را کنار گذاشت.
کار و تعاون- رمزگشانیوز؛ وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نوشت: احمد میدری در آیین تکریم و معارفه سرپرست معاونت امور تعاون این وزارتخانه که روز یکشنبه برگزار شد، ضمن تبریک ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) و روز زن با تشکر از تلاش‌های حامد ویس کرمی، معاون سابق امور تعاون اظهار امیدواری کرد: یعقوب رستمی مال خلیفه، سرپرست معاونت امور تعاون اقداماتی را که قبلاً شروع شده و نیمه‌کاره مانده را تکمیل کند.

بر انتصاب ضابطه‌مند و حرفه‌ای تأکید داریم 
وی با تأکید بر انتصاب‌های ضابطه‌مند و با معیارهای حرفه‌ای برای مدیریت‌ها گفت: دغدغه من این بوده است که از همکاران وزارتخانه برای مناصب مدیریتی استفاده کنم. این شیوه انتخاب و کار حرفه‌ای برای کشور ضروری است. معیارهای غیرحرفه‌ای مانند ارتباطات فامیلی و سیاسی باید در انتخاب افراد کنار گذاشته شود. در این صورت همکاران اعتماد می‌کنند و متوجه می‌شوند که مسیر ترقی کسی مسدود نشده و ما برای رشد همکاران سقف شیشه‌ای و غیر شیشه‌ای نداریم.
میدری یکی از اولویت‌های معاونت امور تعاون در دولت چهاردهم را تعاونی مسکن کارکنان عنوان کرد و افزود: تشکیل و به‌نتیجه‌رساندن تعاونی کارکنان به ما نشان خواهد داد که تعاونی‌های مسکن در عمل با چه مشکلاتی مواجه هستند اگر ما اینجا به مشکلی خوردیم مطمئن باشید تعاونی‌های مسکن بخش مردمی نیز با چندین برابر این مشکلات مواجه هستند که باید حل شود.
وی تصریح کرد: باید فکری به حال تعاونی‌های مسکن کرد، البته بسیاری از مشکلات این تعاونی‌ها مربوط به وزارت تعاون نیست؛ اما باید به دنبال راه‌حل آن باشیم. 

احتمال مستأجر شدن فقرا خیلی بالاست 
وزیر تعاون، هزینه‌های مسکن را در ایران بسیار بالا دانست و افزود: مطالعات ما در وزارت رفاه نشان می‌دهد که اگر فردی مستأجر شود و مسکن شخصی نداشته باشد احتمال فقیر شدنش بسیار زیاد است.
میدری بر ضرورت کنترل فساد در تعاونی‌های مسکن تأکید کرد و گفت: حتی سه درصد فساد در تعاونی‌ها هم زیاد است. فساد مانند طاعون است و حتی یک در میلیون آن را هم باید جدی گرفت.
وی ادامه داد: برای مقابله با فساد شفاف‌سازی عملکرد تعاونی‌ها یک ضرورت است. یکی دیگر از ضرورت‌ها که به‌نوعی باز هم مقابله با فساد است، تسهیلگری در مقررات است و باید موانع صدور مجوز برای تعاونی‌ها برداشته شود. 

اهمیت بخش تعاون برای وزیر کار
وی بر توجه به راهبرد «پیوند شرکت‌های کوچک و بزرگ» و «آموزش فنی و حرفه‌ای» تأکید کرد و افزود: برنامه‌های معاونت تعاون را بادقت دنبال می‌کنم. وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حقیقت سه وزارتخانه عظیم است که در هم ادغام شده‌اند. تمام تلاش خود را می‌کنم که برای همه بخش‌ها وقت بگذارم و اولویت‌های هر بخش را پیگیری کنم.
وزیر تعاون در ادامه افزود: در معاونت تعاون هم به آقای رستمی اولویت‌ها را اعلام کرده‌ام. من در این بخش سال‌ها فعالیت کرده‌ام. با مسائل و مشکلات آن آشنا هستم و امیدوارم اهداف و برنامه‌هایی که برای آن داریم با تلاش دوستان و همکاران محقق شود. تا جایی که ممکن است سعی می‌کنم برای بخش تعاون وقت بگذارم. تحقق اهداف بزرگی مانند آرمان برابری در گروی تلاش‌ها در معاونت تعاون است 

ایرانیان پیشتاز در تعاونی 
وی با اشاره به سابقه فعالیت گروهی و تجربه تعاون در فرهنگ ایرانیان گفت: فعالیت تعاونی با تاریخ ما سازگار است. ایرانیان پیشتازان تعاونی در تقسیم آب در روستاها بودند و اگر ما امروز سنت‌های خود را خوب بشناسیم و آنها را تقویت کنیم گام‌های بسیار بزرگی می‌توانیم برداریم.

سرپرست معاونت امور تعاون: تعاونی‌ها به دولت کمک می‌کنند
یعقوب رستمی مال خلیفه، سرپرست معاونت امور تعاون یکی از برنامه‌های جدی خود را مقابله با فساد در تعاونی‌ها عنوان کرد و گفت: کوچک‌ترین تخلف‌ها در بخش تعاون تأثیر زیادی بر مردم می‌گذارد.
رستمی مال خلیفه با بیان این که «بیشترین فسادها در بخش تعاون در تعاونی‌های مسکن است» اظهار داشت: طبق ارزیابی‌های ما در سال ۹۶ و ۹۷، سه درصد تعاونی‌ها دچار فساد شده‌اند اما همین سه درصد هم باعث بدنامی تعاونی‌های مسکن شده است.
وی تعاونی‌ها را کمکی برای دولت دانست و گفت: تعاونی‌ها سرمایه‌های خرد را جمع‌آوری می‌کند و وظیفه وزارت تعاون سیاست‌گذاری و نظارت بر عملکرد تعاونی‌ها و اتصال آنها به یکدیگر برای فعالیت بهتر است.
سرپرست معاونت امور تعاون وزارت رفاه با تأکید بر همیاری و همکاری سایر بخش‌های وزارتخانه با این معاونت گفت: معاونت تعاون برای پیشبرد اهداف و برنامه‌های خود به کمک و یاری سایر بخش‌ها به‌خصوص تسهیلات بانک‌ها نیاز دارد و امیدوارم با کمک دوستان بتوانیم این همیاری‌ها را داشته باشیم. 

ویس کرمی: دوره ما پرتلاطم بود اما نگذاشتیم امور به حاشیه برود 
در بخش دیگری از این آیین حامد ویس کرمی، معاون سابق امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گزارشی از فعالیت‌های خود را ارائه کرد.
وی، دوران مدیریت خود را در یک سال گذشته پر تلاطم توصیف کرد و افزود: بااین‌حال هیچ‌گاه اجازه ندادیم که کارهای کوچک و بزرگ به حاشیه برود. در این زمینه برنامه‌های عملیاتی و تحولی که در سامانه‌های وزارتخانه نیز درج می‌شود در مدار ۱۰۰ بود و در ارزیابی سازمان اداری و استخدامی کشور، معاونت تعاون رتبه عالی را کسب کرد. 
ویس کرمی یکی از برنامه‌های معاونت تعاون در یک سال گذشته را «کمک به حل ناترازی برق» در کشور عنوان کرد و گفت: برای کاهش ناترازی برق ساخت نیروگاه‌های خورشیدی را در دستور کار قرار داده‌ایم و تا پایان سال ۵۰ مگاوات وارد مدار خواهد شد. 
در این آیین وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تقدیم لوح یادبود از خدمات ویس کرمی تقدیر کرد.
سید مالک حسینی، سرپرست معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این آیین حضور داشت و درباره ارتباط بخش تعاون و اشتغال توضیح داد.
بر اساس این گزارش با تأکید وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، این انتخاب با رعایت ضوابط حرفه‌ای و بررسی کارگروه ویژه انجام شده است. وزیر کار بر انتصاب‌ها بر مبنای کارشناسی و بررسی دقیق و ضابطه‌مند تأکید دارد.
از سوابق اجرایی یعقوب رستمی مال خلیفه، می‌توان به ریاست اداره کار و امور اجتماعی جنوب غرب استان تهران، مدیرکل توسعه منابع انسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در دولت دوازدهم و مدیرکل تعاونی‌های توزیعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در دولت یازدهم اشاره کرد.
رستمی سلسله‌مراتب اداری را از سطح کارشناسی تا مدیریت پایه، میانی و کلان در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی طی کرده است. وی در بخش فعالیت‌های پژوهشی نیز در حوزه مدیریت دولتی، تعاون، مدیریت، منابع انسانی و روان‌شناسی سازمانی نیز تجربه‌های متنوعی داشته است.








 
لینک مطلب: http://ramzgoshanews.ir/News/item/18251