سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز، همزمان با فرا رسیدن سوم خرداد، روز فتح خرمشهر و چهارم خرداد، روز مقاومت جانانه مردم قهرمان دزفول، روز ملی مقاومت و پایداری پیامی صادر کرد.
البرز- رمزگشانیوز؛ روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز نوشت: غلامرضا درکتانیان، سرپرست این اداره کل، همزمان با فرا رسیدن سوم خرداد، روز فتح خرمشهر و چهارم خرداد، روز مقاومت جانانه مردم قهرمان دزفول (روز ملی مقاومت و پایداری) پیامی صادر کرد.
درکتانیان در این پیام ضمن گرامیداشت یاد امام خمینی (ره)، شهیدان به خصوص سیدالشهدای خدمت؛ آیتالله سید ابراهیم رئیسی و همراهانش در سانحه هوایی، با اشاره به سالگرد عملیات « بیتالمقدس» اظهار کرد: این عملیات غرورآفرین با رمز «یا علیابنابیطالب» از روز دهم اردیبهشت سال ۱۳۶۱ آغاز شد و طی چهار مرحله تا روز سوم خرداد ادامه داشت تا اینکه نهایتاً به فتح خرمهشر انجامید.
وی افزود: در این عملیات تمام بخشهای نیروهای مسلح شامل بسیج مردمی، ارتش جمهوری اسلامی ایران، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و همچنین نیروهای انتظامی، که در آن مقطع در قالب کمیته انقلاب اسلامی، شهربانی و ژاندارمری انجام وظیفه میکردند، به همراه جهاد سازندگی و سایر بخشها در یک حرکت هماهنگ و منسجم دست در دست یکدیگر این عملیات را آغاز و پشتیبانی کردند تا به پیروزی رسید.
سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز، خاطرنشان کرد: به تعبیر امام خمینی (ره)؛ فتح خرمشهر، فتح خاک نبود بلکه فتح قلههای شرف، انسانیت و عزت یک ملت بود؛ چراکه پیش از این، دشمن به خاک ایران تجاوز و بخشی از آن را اشغال کرده بود و به دنبالش با تغییر تابلوها به ادعای خودشان آمده بودند تا بمانند. آنها نام خرمشهر را تغییر داده بودند که با این کار به عزت، شرف و هویت ملت ایران خدشه وارد شده بود.
این پژوهشگر تاریخ معاصر ایران گفت: عملیات غرورآفرین «بیتالمقدس» و فتح خرمشهر؛ نسبت به هویت و حیثیت خدشهدار شده توسط دشمن اعاده حیثیت شد و سرآغازی برای تنبیه دشمن متجاوز شد و دشمن از این زمان به بعد از وجب به وجب خاک میهن اسلامی عقبنشینی کرد.
این ایثارگر دوره دفاع مقدس بیان کرد: بر اساس فرمایشات امامین انقلاب اسلامی؛ در مسیر فتح خرمشهر پیش رو، نبایستی سستی به خود راه بدهیم و در پیچ و خم زندگی روزمره گم و اسیر دنیاطلبی و هوسها شویم بلکه باید در همان مداری که در دوران دفاع مقدس بودیم، گام برداریم و با ثبات قدم از فرهنگ و ارزشهای آن دوران پرافتخار صیانت کنیم.
این پژوهشگر تاریخ انقلاب اسلامی و دفاع مقدس تصریح کرد: همچنین روز چهارم خرداد سالروز مقاومت جانانه مردم قهرمان دزفول در برابر موشک باران عراق در جنگ تحمیلی، موجب شد این تاریخ به نام روز ملی مقاومت و پایداری در تقویم رسمی کشور ثبت و این شهر به عنوان پایتخت مقاومت ایران نامگذاری شود.
وی گفت: ۸ سال دفاع مقدس و جنگ تحمیلی و ایستادگی در برابر دشمن، از آن حماسههای جاویدان و ماندگاری است که تا ابد فراموش نمیشود و تا همیشه تاریخ ورد زبان جهانیان است. در این میان شهر دزفول نامی ماندگار در تاریخ دفاع مقدس و یادآور مردمانی صبور و قهرمان و با ایمان است که با مقاومت خود در برابر موشک باران وحشیانه دشمن حماسهای جاودان از ایمان و اراده خلق کردند و درسی تاریخی و فراموش ناشدنی به متجاوزان دادند؛ درسی که در تاریخ به نام مردم ولایت مدار و شهید پرور دزفول ثبت شد.
سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز تأکید کرد: باید راه شهیدان و پیشکسوتان دفاع مقدس و مقاومت را ادامه بدهیم و پرچمی که آنها برافراشتند را با قدرت در اهتزاز نگهداریم و در مسیر فتح خرمشهرهای پیش رو مجاهدت کنیم چراکه عرصههای جهاد و دفاع همه جانبه از جهاد تبیین تا مقابله با تهدید و جنگ ترکیبی دشمنان به روی امت حزبالله همچنان ادامه دارد.
این مسئول گفت: امسال همزمان با گرامیداشت حماسه سوم و چهارم خرداد، یک وظیفه مهمی پیدا کردیم و آن شرکت در مراسم تشییع، تدفین و تکریم خادم الرضا، رییس جمهور مجاهد، مردمی، محبوب و خدمتگزار است، از این روی از عموم ایثارگران و پیشکسوتان دفاع مقدس و جهادگرانی که دل در گرو آرمانهای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس دارند دعوت میشود در مراسم های مختلف تشییع و تدفین و تکریم شهید آیتالله سید ابراهیم رییسی حضور پرشور داشته باشند و جهتگیریها بهگونهای باشد که از این مجاهد حاضر در همه عرصههای جهادی همزمان با گرامیداشت مناسبتهای ملی روز سوم و چهارم خرداد؛ تکریم و تجلیل به عمل آید.
وی تأکید کرد: بدون شک، تکریم و تجلیل از شهید جمهور، تکریم و تجلیل از حماسهسازیها و اعتلای فرهنگ دوره دفاع مقدس است و انشاءالله اجر و پاداش معنوی به همراه خواهد داشت.