printlogo


از ویژگی‌های ازدواج در سالمندان چه می‌دانید!
از ویژگی‌های ازدواج در سالمندان چه می‌دانید!
کد خبر: 12098
بسیاری از متخصصان بر این باورند زندگی کردن در کنار همسر برای سلامت سالمندان مفید است، البته اصول اصلی ازدواج در سالمندان باید رعایت شود و شرایط لازم برای آنان فراهم باشد.
سبک زندگی- رمزگشانیوز؛ نمناک نوشت: دوران سالمندی دورانی است که همه ما تجربه خواهیم کرد. افراد سالمند گاهی برای فرار از تنهایی و تجربه کردن زندگی پر نشاط در این سن اقدام به ازدواج می‌کنند. ازدواج در دوران سالمندی اگر به درستی صورت گیرد، نیازهای روحی سالمند مانند دوست داشتن، همدلی، حمایت و احساس نیاز به صمیمیت را تامین می‌کند.
بنابراین انتخاب همسر در سالمندی اهمیت ویژه‌ای دارد و انتخاب نامناسب آن، مشکلات سالمندان را افزایش می‌دهد. در ادامه این بخش به بیان اصول ازدواج در سالمندان می‌پردازیم.
اصول ازدواج در سالمندان چگونه باید باشد
ازدواج در دوره سالمندی فواید زیادی مانند، تقویت روحیه، دوری از افسردگی و اضطراب، رهایی از تنهایی، یافتن یک همراه، کاهش مشکلات جسمی و... دارد اما در صورت ازدواج نامناسب، مشکلات سالمندان افزایش می‌یابد. سالمندان در هنگام ازدواج بهتر است به این نکات توجه نمایند.
علت اصلی ازدواج در سالمند را کشف کنید
دلایلی که موجب می‌شود یک سالمند، اقدام به ازدواج کند، هوا و هوس نیست بلکه دلایل ازدواج در سالمندان عبارتند از:
یافتن هم صحبت جدید و فرار از تنهایی
نیاز به نگهداری
ترس از مرگ
سالمند را به لحاظ سلامت روانی مورد بررسی قرار دهید
در ازدواج هر دو نفر باید احساس آرامش کنند و ازدواج سبب تعالی جسمی و روحی آنان شود، پس باید سالمند به لحاظ سلامت روانی مورد بررسی قرار گیرد و سلامتش تایید شود، زیرا ممکن است او دچار مشکلات عصبی باشد و در صورت ازدواج، موجب تخریب روحیه فرد مقابل خود نیز شود.
سطح فرهنگی را در ازدواج جدی بگیرند
در ازدواج در هر سنی اگر سالمندان از نظر سطح فرهنگی با هم تناسب نداشته باشند، ازدواج به یک چالش جدی تبدیل می‌شود.
در مورد حضور بچه ها در زندگی به توافق برسند
در ازدواج سالمندان موضوع حضور بچه‌ها در زندگی آنها نیز مطرح است پس باید آنها قبل از ازدواج درباره حضور بچه‌ها در زندگی به توافق برسند تا بعدها دچار مشکل نشوند. مثلا مقدار رفت و آمد با فرزندان را تعیین کنند و توافق کنند آیا فرزند مجرد یکی از سالمندان می‌تواند با آنها زندگی کند یا خیر و... .
ازدواج در سنین پیری نباید از روی اجباری باشد
اگر ملاک ازدواج در این سن برطرف کردن نیاز مالی و از روی اجبار باشد ممکن است در طولانی مدت مسایل جدی را در پی داشته باشد زیرا زندگی مشترک برای هر دوی افراد باید جالب‌تر از زندگی تنهایی باشد.
در ازدواج باید به مشکلات سالمندی توجه شود
دو فردی که تصمیم به ازدواج می‌گیرند، باید تا حدودی توانایی انجام کارهای خود را داشته باشند و مثلا مرد فقط برای اینکه نیاز به نگهداری دارد ازدواج نکند. ممکن است بیماری باعث ناراحتی فرد مقابل شود و مجبور شود بیشتر وقت خود را برای مراقبت از زوج بیمار بگذارد. در این صورت رابطه خوبی میان آنها شکل نمی‌گیرد. در این موارد برای کمتر شدن مشکلات بهتر است اقدام به گرفتن پرستار نمایند تا ازدواج صورت گیرد.
ازدواج در سنین پیری باید سنجیده و منطقی باشد
ازدواج در دوره سالمندی باید سنجیده، منطقی و حساب شده باشد. در این سن ازدواج‌هایی می توانند موفق باشند که تا حد امکان هر دو طرف با یکدیگر هماهنگی، همفکری و نزدیکی دیدگاه داشته باشند.
سالمندان باید از نظر سنی نیز تناسب داشته باشند
اگر سالمند با فردی که همسن خودش است ازدواج نماید این ازدواج می‌تواند پر فایده باشد اما اگر او با فردی جوان ازدواج کند مشکلاتی برای او و همسر جوانش پیش خواهد آمد. ازدواج فرد جوان و سالمند معمولا به خاطر مسائل مالی و کسب ثروت است.


 
لینک مطلب: http://ramzgoshanews.ir/News/item/12098