به گزارش رمزگشانیوز؛ رضا جعفری، مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان البرز، افزود: نخستین هدفی که ما دنبال میکنیم اجرای سیاستها و خطی مشیهای وزارتخانه است؛ تنظیم سیاستهای اقتصادی متناسب با شرایط استان و دستورالعملهای وزارتخانه نیز میتواند دومین گام اجرایی این اداره کل قلمداد شود.
وی خاطرنشان ساخت: مطالعه و بررسی آثار و نتایج اقتصادی اجرای سیاستهای اقتصادی در استان البرز به صورت مستمر و دقیق توسط کارشناسان معاونت اقتصادی اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان البرز انجام میشود.
جعفری یادآور شد: یکی دیگر از شرح وظایف و اهداف ما نظارت بر وصول درآمدهای عمومی استان و همچنین اعمال نظارت مالی بر مخارج واحدهای استانی و دستگاههای اجرایی که اعتبار آنها از محل بودجه عمومی کشوری تأمین میشود، میباشد.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان البرز واریز بودجه مصوب دستگاههای اجرایی، تهیه و تنظیم درآمدهای مالی و اعتبارات عمرانی استان، سرمایهگذاری خارجی و جذب سرمایهگذار با ارائه بستههای تشویقی، ایجاد تعامل میان دستگاههای وابسته به اموال تملیکی را از جمله دیگر وظایف اجرایی این اداره کل عنوان کرد.
وی در ادامه با تأکید بر اینکه با حرکت در مسیر منویات مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) میتوان به تحقق شعار سال و نقشآفرینی در این حوزه دست یافت، اضافه کرد: در این راستا ۱۷۰ فرصت و ظرفیت گردشگری در استان البرز شناسایی و در قالب یک کتاب تدوین شد و به چاپ رسید.
جعفری ادامه داد: این کتابچه و اطلاعات بارگذاری شده در کتاب با هدف و رویکرد جذب سرمایهگذاران خارجی بوده است که خوشبختانه مثمرثمر بود و منجر شد تا البرز جزء استانهای برتر این حوزه قرار گیرد.
وی همچنین از پیادهسازی اطلس سرمایهگذاری البرز در بستر اینترنت خبر داد و گفت: در این فضای اینترنتی که کاربران بنا به علاقهمندی خود راهنمایی میشوند و در مسیر شناسایی ظرفیتها قرار میگیرند تا مادامی که تحلیل محیطی از سوی مخاطب صورت بگیرد و نتیجه دلخواه وی حاصل گردد.
این مقام مسؤول در خصوص اطلس سرمایهگذاری البرز بیان کرد که ظرفیت یاد شده به زبان لاتین نیز ترجمه شده است تا برای سرمایهگذاران خارجی نیز کاربردی باشد؛ این اطلس سرمایهگذاری به صورت تخصصی به بیان موقعیت جغرافیایی، آب و هوایی ظرفیتهای اقتصادی میپردازد.
مدیرکل امور اقتصاد و دارایی استان البرز از شناسایی ۱۰۰ فرصت سرمایهگذاری در البرز خبر داد و افزود: البرز به عنوان قطب گردشگری کشور علاوه بر فعالیت ۳۵۰۰ واحد صنعتی، از ظرفیتهای دیگری مانند فرصتهای سرمایهگذاری در حیطه میراث فرهنگی، گردشگری، کشاورزی و... برخوردار است که باید مورد توجه قرار بگیرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود، از احصای چالشهایی که در برخی قوانین وجود دارد خبر داد و گفت: از میان ۱۰۰ قانون مخل حوزه کسب و کار شناسایی شده توسط کارشناسان و فعالان حوزه اقتصادی، ۷۰ مورد تأیید شد.
جعفری با بیان اینکه هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان پرداخت تسهیلات از محل بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۰ موظفی بانکهای البرز بود، ادامه داد: موفق شدیم با تلاشهای صورت گرفته این مبلغ پرداختی را به رقم ۱۴۵۰ میلیارد تومان برسانیم.
وی ضمن تشریح فعالیت بانکها اضافه کرد: بانکها طبق سیاست خود در استان ارائه خدمات دارند، عمده مشکلات ما در حوزه بانکهای خصوصی است که مقرر شد با ارائه تمهیدات نظارتی در مسیر رفع چالشهای این حوزه گام برداریم.
این مقام مسؤول در خصوص مسأله مولدسازی داراییهای غیرمنقول دولت اظهار کرد: ۲۰ هزار میلیارد اموال دولتی غیرمنقول در استان البرز شناسایی شده است که به نسبت اعتبار عمرانی سال گذشته استان ۲۰ برابر بیشتر است و امیدواریم با ساماندهی این مهم بتوانیم اعتبار قابل توجهی را به پروژههای استانی تزریق کنیم.