به گزارش رمزگشانیوز؛ اکبر قنبرپور با بیان اینکه راهاندازی این شهر از سال گذشته در دستور کار قرار گرفته است، افزود: ایجاد این شهر سیلیکون در پیام این امکان را فراهم میکند که صنایع و شرکتهای فعال در حوزه ساخت تجهیزات سیلیکون بتوانند در قالب یک مجتمع با یکدیگر رقابت و فعالیت کنند.
وی اضافه کرد: به همین منظور، یک ناحیه تخصصی با وسعت 20 هکتار در منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام در نظر گرفته شده است.
فعال کردن بخش خصوصی فعال در حوزه کسب و کار در پیام
قنبرپور در بخش دیگری از سخنان خود به استقرار شرکتهای فعال در حوزه کسب و کار خدمات مدیریتی، سرمایه گذاری و تامین مالی و بیمه ای در منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام اشاره کرد و گفت: برای راهاندازی مرکز خدمات کسب و کار در پیام، ساختمانی در نظرگرفته شده که فعالان در این حوزه ها میتوانند از این ظرفیت استفاده کنند.
احداث پارک فناوری هوایی در فرودگاه بینالمللی پیام
مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بینالمللی پیام در ادامه به احداث پارک فناوری هوایی در این فرودگاه اشاره کرد و بیان داشت: طبق توافقی که با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حال شکلگیری است، زمینی را برای احداث پارک فناوری حوزه هوایی در نظر گرفتهایم.
قنبرپور افزود: فعالان این حوزه هوانوردی، قطعه سازان و شرکتهای ارائه دهنده خدمات در این حوزه با راهاندازی پارک فناوری هوایی میتوانند در این پارک مستقر شوند.